Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpowiedź mi

Czy jestem lesbą?

Polecane posty

Gość Odpowiedź mi

Kiedyś jak miałam jakieś 5 lat (około) to moja koleżanka przychodziła do mnie i jak to dzieci bawiłysmy się noi nie pamiętam dokładnie ale jakoś to było tak że to wyglądało jak byśmy uprawialy seks najpierw ona na mnie siedziała i (jakby to powiedzieć) ocierała swoją cipkę o mnie (między cipką a brzuchem) i chyba miała orgazm i potem ja tak samo i tak na zmianę. Jeszcze nie wiedzialyśmy co to seks i jak to się robi. Innym razem to włożyłyśmy sobie zimne kasztany do majtek i przyciskałyśmy wtedy cipki o kanapę albo przyciskałyśmy ręką a jak kasztan się ogrzał to zmieniałysmy na zimny i też (tak jak wcześniej opisywałam) uprawialysmy seks(chyba). A więc czy jestem lesbą chociaż chłopacy mi się bardzo podobają..... Odpiszcie proszę.

Gość upadły temat jak nic
raczej dzieckiem pozbawionym prawidłowej opieki idź obejrzeć dobranockie

Gość Odpowiedź mi
Nie wiem czy zauważyłaś/łes ale na samym początku było napisane słowo ,,kiedyś'' i wogóle mnie się nie spytałeś/łaś ile mam teraz lat więc może sam lepiej pójdź oglądać dobranockę lub po piąta klpkę bo ci jej brakuje

Gość upadły temat jak nic
no niestety nie dajesz mi powodu do myślenia ze jest inaczej

Gość diablicccca po drinku
Nie przejmuj się :) a ten pomysł z kasztanem jest super...

Gość Odpowiedź mi
A propo tej prawidłowej opieki to w dzieciństwie może byłam źle wychowywana bo matka cały czas się na mnie darła z byle powodu nawet jak zalewałam herbatę i szklanka mi piekła to przez cały dzień się na mnie darła i przez nią pogorszył mi się słuch i w szkole wychodziłam na głupia bo zawsze się pytałam po kilka razy ,,co???'' a poza tym moi rodzice są w separacji i matka sprowadzała do domu facetów i się z nimi poszczała a jak jeszcze o tym nie wiedziałam i byłam ja z matką u jednego faceta w domku a do tego faceta przyjechała rodzina i ja z matka i tym facetem musieliśmy spać w jednym małym pokoiku i oni robili to obok mnie gdy w dodatku nie spalam ty pewnie czegoś takiego nie przeżyłeś/łaś i to kilka razy w dodatku więc żałuję że tak musiałam przeżyć swoje dzieciństwo:(

Gość Odpowiedź mi
Wredniak Paskudny a dlaczego tak myślisz?

Gość Odpowiedź mi
Mam dużo historii które źle wspominam i co prawda dostałam od życia w kość i chce w końcu wyjść na prosta.... Mogę opowiedzieć jeszcze jedną historię ale nie jest ona związana z życiem intywnym ale szkolnym mogę opowiedzieć jeśli chcecie

Gość Odpowiedź mi
Następna opowieść będzie pt.,,dlaczego tak było'' ale musicie trochę poczekać póki ją napisze.....

Gość S P I E R D A L A J w podskoka

Spoko, pisz...

"Wredniak Paskudny a dlaczego tak myślisz?" A czym według Ciebie objawia się bycie lesbijką? Jak już sobie odpowiesz, to poszukaj w necie określenia (definicji) lesbijstwa. Np. na Wikipedii. I sama sobie odpowiedź, czy nią jesteś, czy nie. :P

Gość Odpowiedź mi
Diablicccca do drinku poszukaj tematu ,,dlaczego tak było''

Gość Odpowiedź mi
Małrycyna2 ale chodzi ci w szkole? Chłopacy mi się podobają jeden z klasy to bardzo mi się podoba ale chyba bez wzajemniaci

Myślisz, że już czas na coś konkretnego?

Gość Odpowiedź mi
Nie wiem a ty myślisz że powinnam?

Nie pali się :) Zdążysz...

Gość ..diablica po drinku
Ale myśleć o tym możesz... Pomaga :)

Gość Odpowiedź mi
Od czasów tamtych incydentów z koleżanką nie miałam już żadnych przygód erotycznych. Nawet się nie masturbowałam. Chłopcy mi się podobają, ale nie pod kontem seksualnym. Czy jestem normalna?

Gość Kaaaarolinkaa21
a nawet jakbys byla homo czy bi- to bylabys nienormalna? eee nie wydaje mi sie.. raczej normalna. co za roznica jaka ma sie orientacje.

Może spróbuj delikatnego petingu i zobaczysz jak reagujesz na chłopców.

Gość Odpowiedź mi
Ale co to jest peting i jak to się robi?

Pieszczoty. Zajrzyj do wikipedi.

Gość Nauczyciel Pokory
Nie wiem ile masz teraz lat, ale trudno wyczuć... moze po prostu na razie podświadomie jeszcze nie chcesz wejść w ten temat. Na pewno czas pokaże i nie powinnaś sie tym za bardzo przejmować... w pewnym momencie będziesz wiedziała jakiej płci pragnie twoje ciało, psychika i podświadomość... Najważniejsze jest to, abyś nei starała się na siłe, bo możesz kompletnie stracić orientacje w tym wszystkim... mozesz sie po prostu zagubić. Nie wiem, czy cię to pocieszy, ale zawsze jest jeszcze orienacja BI seksualna...:P Tak czy siek i to wiem na pewno... Sama Odkryjesz;)

Gość Kaaaarolinkaa21
wikipedia- kłamie :d

Odpowiedz mi, chodziło mi o to, ze jak "kochałaś się" ze swoją koleżanką nie miałaś kolegów. Zastanów się czy pociągają Cię kobiety. Z tego co piszesz widzę,że nie i że jesteś małolata. Ja zresztą też. cóż. Spoko.

Gość Odpowiedź mi
Nie ma jeszcze artykułu „Peting” w Wikipedii. Czy chodziło Ci o: petting? Mam 17 lat :)