Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość formel

Intensywny orgazm w ciąży

Polecane posty

Gość formel

Odkąd zaszłam w ciążę, mam o wiele lepsze orgazmy. Normalnie mogłabym to robić non stop. A jak u was?

Gość edytar
no to masz fajnie, wiele kobiet tak ma, u mnie to trohe na odwrót było, jak zaszłam to na samą mysl o seksie robiło mi sie niedobrze, wręcz musialam sie do tego zmuszać, a teraz 4 tygodnie po porodzie, nie moge sie doczekać, aż wreszcie skończy mi sie połóg, tak tesknie za seksem:)

Gość ladna nawet
seks jest fajny zawsze ;)

Gość olabogaaaaa
a w którym jestes tygodniu? Bo jesli to poczatek ciązy, to uważaj, żebyś nie poroniła. Orgazm to silne skurcze macicy, a to moze doprowadzić do poronienia.

Gość gupia matka bo sie nie zna
olabogaaaaa ale denerwują mnie takie rady jak twoje... Jeżeli lekarz nie stwierdził niczego co zagrażałoby ciąży - seks w niczym nie zaszkodzi. Wręcz przeciwnie! Po co dołujesz i stresujesz kobietę?

Gość formel
Jestem w 32 tc i wiem, że seks nie zagraża mojej ciąży, wszystko jest dobrze Nie straszcie nikogo, bo seks jest zakazany tylko w ciąży zagrożonej

Gość eve26
ja cala ciaze bylam jak napalona kotka :) olaboga glupoty piszesz, jezeli lekarz nie widzi przeciwaskazan to takie prgazmy sa nawet przyjemne dla malucha bo podczas sexu maluch jest kolysany i przewaznie zasypia0tak tlumaczyl mi to jeden lekarz :) no i msze wam powiedziec ze po ciazy sex jesto wiele wiele przyjemniejszy.. do tego orgazmy bardziej intensywniejsze nie wiem dlaczego tak jest ale bardzo mnie to cieszy