ossa.. 0 Napisano Grudzień 26, 2009 Kobietki czy mogłybyście mi polecić jakichś sprawdzonych i sympatycznch ginekologów z Lublina? Chciałabym zmienić mojego dotychczasowego... Najlepiej żeby była to osoba z przychodni państwowej, ale jeśli znacie jakiegoś do którego chodzicie prywatnie to takze proszę :) z góry dziekuje, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ala1416 Napisano Grudzień 26, 2009 polecam drTomaszewska, przyjmuje w przychodni na czechowie dokladnie na al kompozytorow polskich, bezplatnie i jest super;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malgosia_85 Napisano Grudzień 30, 2009 Dr Skorupski na Jana Sawy, gabinety Novita- można pójść i prywatnie i na fundusz. Naprawdę dobry specjalista, troszczy się o pacjentki i poświęca sporo czasu, a przy tym jest mało krępująco i dyskretnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale nr....drTomaszewska jest. Napisano Grudzień 30, 2009 najgorszym lekarzem jakiego w zyciu spotkalam! Polecam juz lepiej dr kanadysa na czechowie, pania dr Gawlik w przychodni na staszica. A tak pozatym to wszystkich z luksmedu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzka11 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Ja mogę ci polecić dr.Sobstyl przyjmuje na Głębokiej 3 w poniedziałki i czwartki od16 oczywiście prywatnie jest bardzo sympatyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach