Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaaaa

podejście mężczyzn

Polecane posty

Gość agniesiaaaaaaa

hej :) jestem z facetem juz ponad 3 miesiace, jest nam razem bardzo dobrze, az przyszły święta... Dzownil do mnie codziennie, a teraz od kilku dni nie mamy kompletnie kontaktu, nie żłozył życzeń, prezent chyba totalnie olal... Jak myślicie co sie moglo stac? i Jak byscie postapiły na moim miejscu? Napisac do Niego czy totalnie olać? Pooomocy!

Gość agniesiaaaaaaa
i prosze o same powazne odpowiedzi, szczere...

Gość bbbb b cccc
wyszedl po fajki..zabladzil :P

Gość albo jesteś wkoorwiająca
miałem kiedyś takie coś

Gość jak jesteś moją byłą
to masz za swoje i chooj ci w kudłatą doopę

Gość taka tam ....
MOIM ZDANIEM , odpusc i poczekaj ,bo oni lubia taka gre sami nas tym czestuje jak cos im nie pasi ..potrafia nawet miesiac ..wiec zagraj w jego gre ...jesli nie odezwie sie to masz problem z glowy i tyle ..a jesli mu zalezy to zadwoni i juz nigdy nie bedzie pogrywał bo mu sie nie bedzie kalkukowało to sa dzieci i z nimi trzeba metoda kija i marchewki ...

Gość nie pierdQl o grze
jak jej nie chce to tez może się nie odzywać. W rzeczywistości facetom nie chce sie uprawiać gierek. Jak ja się nie odzywam to znaczy ze dmucham następną. A ta moze płytka jest i tyle.

Gość hahahehe
"Dzownil do mnie codziennie, a teraz od kilku dni nie mamy kompletnie kontaktu" jezeli z twojej strony rowniez cisza to pieknie mu pokazujesz gdzie go masz..

Gość zadzwoń
pokaż że kochasz, ponarzucaj się ostro to pomaga

Gość najlepiej napisz
że zrobisz loda z połykiem niegryzionego

Gość namietna dziewczyna
a moze cos mu sie stalo? auto go potracilo? lub cos innego a Ty sie nawet nie zainteresowalas? :o

Gość dupczy inną
pewnie ta była kiepska. Bo każda następna jest lepsza!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aleo
no pieknie pokazalas jak ci na nim zalezy :D jak facet ma jaja to cie oleje.

Gość wszyscy jesteśmy idiotami
Olej chłopa i poszukaj innego.

Gość aleo
"Olej chłopa i poszukaj innego." nie wiem czy znajdzie sie taki desperat ktory nic nie bedzie sobie robil z tego ze jego dziewczyna ma go w dupie...

Gość rzuć go w starym roku

A on jej nie ma w dupie? Skoro zaprzestał się odzywać to znaczy, że ma i to głęboko.

Gość aleo
"A on jej nie ma w dupie? Skoro zaprzestał się odzywać to znaczy, że ma i to głęboko. " no tak bo facet ma sie odzywac a inicjatywa kobiety polega na odebrani telefonu... wytlumacze ci lopatologicznie jezeli tylko jedna strona przejawia inicjatywa oznacza to, ze druga ma ta osobe w dupie. dziekuje

Gość malediwka
wogóle nie dzwonisz? nie piszesz? to podziwiam Twoje nerwy....niesłychane..pamietaj ...ta osoba co wiecej daje to odejdzie...to prawo psychologiczne...musi byc równowaga w braniu i dawaniu....inaczej sie nie da...może znalazł innego> ale cos własnie zmienia sie w głowie u niego....czegos nie dostał i bedzie szukał gdzie indziej ale to tylko gdybanie ...trudno wiecej powiedziec jak nie wiemy jak wygladał wasz zwiazek

Gość ahaaaaaaa
"wytlumacze ci lopatologicznie jezeli tylko jedna strona przejawia inicjatywa oznacza to, ze druga ma ta osobe w dupie. dziekuje" nawet NIE:D bo przeciez to baba zawsze czeka na telefon, a jak facet jest czyms zajety i sie przez godzine niedaj boze nie odzywa, to juz NIE KOCHA i MA JA W DUPIE:D to wy macie takie myslenie. i nie wiecie poco jest telefon.

Gość ahaaaaaaa
"wytlumacze ci lopatologicznie jezeli tylko jedna strona przejawia inicjatywa oznacza to, ze druga ma ta osobe w dupie. dziekuje" nawet NIE:D bo przeciez to baba zawsze czeka na telefon, a jak facet jest czyms zajety i sie przez godzine niedaj boze nie odzywa, to juz NIE KOCHA i MA JA W DUPIE:D to wy macie takie myslenie. i nie wiecie poco jest telefon.

Gość malediwka
Może za mało dajesz w tym zwiazku? trudno powiedziec cokolwiek powiedziec jesli nie wiadomo jak wygladaja wasze relacje??? Joznacza to że wogóle nie dzwoniłaś? niesamowite....nerwy by mnie poniosły..pamietaj osoba która wiecej daje odchodzi musi byc równowaga.....to prawo z psychologii

aleo - życie. autorko - olej i nie przejmuj się.

Gość katarinawq
mam wrazenie ze jestes dzieckiem ktore nie doroslo do zwiazku, oraz jak wyzej, swoim zachowaniem pokazujesz ze ci kompletnie na nim nie zalezy.

Gość oho psycholog na kafe
kolejny...

Gość katarinawq
mam wrazenie ze jestes dzieckiem ktore nie doroslo do zwiazku, oraz jak wyzej, swoim zachowaniem pokazujesz ze ci kompletnie na nim nie zalezy.

:D

Gość agniesiaaaa
nie, nie! nie wytlumaczylam, tutaj wszystkiego... on powiedzial, ze na pewno odezwie sie w swieta... ;) pewnie ze do Niego dzownie, pisze itd

Gość Malwina833
Niw przejmuj sie ja jestem z facetem 5 lat, a on nie przyjechał do mnie naswieta, chociaż blisko mieszka :(

BOŻE co wy za facetów spotykacie, wspolczuje dziewczyny