Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropucha0

mam pewien intymny problem

Polecane posty

Gość ropucha0

cześć dziewczyny mam pewien dosyc intymny problem. ale moze zaczne od początku. otórz, od 5 miesiecy mam męża,wcześniej nie współżylismy przed slubem, dopiero w noc po ślubną. pierwszy raz bolał mnie jak cholera, ale pomyslałam potem bedzie lepiej, tyle że nie bylo. za każdym razem gdy kocham sie ze swoim meżem, czuje taki ból, ze masakra. byłam z tym u lekarza, ale on stwierdził, ze wszystko ze mna wporządku, a wiec dlaczego nadal boli. seks to dla mnie katorga, robie wszystko byle tego unikać, ale ile mozna? maż obwinia siebie, a ja to lepiej juz nie mówic.czy któraś z was moze miała to samo?

Gość koraaaa
no musze tu sory powiedzcie mi co jest??!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie moge zadnego!!!!! tematu załozyc bo tylko '''Nastąpił błąd w czasie wykonywania zadania. Przykro nam, ten post został uznany przez system za spam! - Jeśli uważasz że twoja wiadomość nie jest SPAMem prosimy o kontakt i podanie nam tego ID: 2309331''' noz kurwa co jest

Gość nie bierze się kota w worku
trzeba było TO zrobić przed ślubem!!!! jesteście niedopasowani seksualnie!!!! lepiej rozwiedzcie sie predko zanim oboje zostaniecie oziebli seksualnie!!! jeszcze macie szanse ułożyć sobie życie na nowo, kazde z was z innym juz partnerem!!!

Gość ropucha0
wylącz kompa i spróbuj ponownie mi tak tesh wyskakiwalo, ale jak wyłączyłam to juz normalnie mi dodało.

Gość ropucha0
heh dzieki za super rade juz lece do sądu;(

autorko to normlane :) musisz zostać "przeorana" :) każda kobieta indywidualnie odczuwa sex. twoj organizm może zacząć czerpać przyjemność z sexu za tydzień bądź za rok. naucz się, stymuluj łechtaczkę, ćwicz mięśnie kegla :)

Gość helperka
nigdy tak nie mialam, ale czytajac co piszesz to moze masz problem z nawilzeniem, niedostatecznie sie podniecasz i tyle przedluzcie gre wstepna, a jezeli to nie pomoze to kup zel intymny durex play , moze pomoze z tego co przeczytalam to widze ze boisz sie seksu i w tym tez moze byc problem, ze lezy ci to w glowie i nie potrafisz sie rozluznic, jak sie piescicie i maz wchodzi w ciebie a ty czujesz bol to niech nie robi tego na sile tylko niech przerwie i postarajcie sie bardziej rozluznic, powiedz mezowi jak ma cie piescic i co najbardziej lubisz, a moze sprobujcie seksu oralnego...musicie probowac bo moze ty jeszcze nie wiesz co cie nabradziej stymuluje i co najbardziej lubicie... powodzenia

Gość koraaaa
no dzieki ropucha :) sory ze ci sie wtryniam w wątek ale szlak mnie bierze

Gość ropucha0
nie ma za co, miałam to samo:)

Gość lewstarowicz
wyłóż patelache swemu lubemu do polizania, niech Cię trochę nasmaruje kobito bo zatrzesz se silnik. Z drugiej strony - Ty też mogłabyś possać i polizać mu ptasiora w ramach zwilżenia !:) powodzenia ...

Gość ropucha0
powiem szczerze, że boje się tego, kocham meża i nie chce, zeby nasze malżeństwo sie rozpadło przez takie coś. próbowaliśmy przedłużać grę wstepną, ale to ni nie dało. może ten zel pomoze, zobaczymy. dzieki za radę.

Gość ropucha0
no jak cos to nie była odpowiedz na post lewstarowicz, zeby nie bylo.

takie sa skutki do zmuszania sie do wspolzycia jako obowiazku malzenskiego ;-) a mowilam ze osoby niedojrzale do milosci nie powinny zawieraz malzenstw to mnie sluchac nikt nie chce ... ;(

Gość babuszka0
a ja ma takie pytanie, czy po urodzeniu dziecka to mija? powiem że miałam cc