Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mea maxima culpa

Jak sie zachowywac i jak wygladac, aby przyciagac spojrzenia mezczyzn?

Polecane posty

Gość mea maxima culpa

prosze sobie oszczedzic teksty typu 'wywal krocze na wierzch i mow, ze chapiesz do buzi za 3,5' bo to naprawde, naprawde nie jest zabawne:) Nie potrafie o siebie zadbac: wstydze sie chodzic w seksowniejszych czy odwazniejszych ciuchach, malowac sie nie umiem i nie wiem, jakie kolory pasuja do mojej urody; mam kraglejsze kształty i duzy biust, co od zawsze bylo moim kompleksem number 1 (wydaje mi sie, ze wygladam ociezale i masywnie), jestem na tyle niezdarna i aseksualna, ze instynkt wewnetrzny podpowiada mi, ze w towarzyswie facetow powinnam siedziec cicho i udawac cnotliwa dziewice. Co zreszta robilabym tak czy tak, bo placze mi sie jezyk i sie jakam ale z drugiej strony, nie chce przekucac w kacie zycia i myslec z panienska trwoga o pierwszym pocalunku:O. Jak oszukac nature , zaakceptwac siebie i stac sie famme fatale?

Gość dobrze doradzam
wywal krocze na wierzch i mow, ze chapiesz do buzi za 3,5

Gość puste serce i kiesznie ...
to wstydź się dalej . Idealny styl coś pomiedzy szaarą myszką a blacharą .

Gość mea maxima culpa
18,5

Gość Sdafgas
ja skończyłem liczyć półmetki jak miałem 10 lat :o

Gość mea maxima culpa
małcyno, napisz wszystko, co wiesz, a ja sama ocenie czy chce:D

żeby móc traktować facetów jak gówno , trzeba jakoś wyglądać :classic_cool:

Poproś jakąs koleżanke żeby wybrała się z Toba na zakupy:) Jeśli masz łady biust to go wyeksponuj:) Nie wstydz sie,na facetów to działa :P

Gość mea maxima culpa
zolza jakich malo - to bylo jeszcze zalosniejsze niz moj tekst:O wiolka - do tej pory bylam neutralna, a okolice moich nóg są puste i niezamieszkane:O puste - wypraszam sobie! 'jakoś' wygladam. mam 'jakies' ciuchy i 'jakas' fryzure. i w ogóle:classic_cool:

to może sprecyzuję , trzeba mieć warunki i jakoś wyglądać . Reklama dźwignią handlu , duże cyce , to reklamuj , ładne oczy to reklamuj . krzywy nos to zamaskuj :D

Bo moim zdaniem zadbać o siebie... zacznijmy od góry: Włosy, wiadomo musisz myć tyle razy w tygodniu, czy w dniu ile jest to potrzebne. A makijaż... nie musi być taki wytworny i wszystko na raz... jeśli nie masz trądzikowej cery to wystarczy krem matujący, albo nawilżający i możesz dać trochę pudru, wytuszować ładnie rzęsy, przeciągnąć błyszczykiem, lub pomadką i to w zupełności wystarczy, żeby wyglądać ładnie. Nie musisz mieć całej drogerii w kosmetyczce. A jeśli chodzi o garderobe... nie wiem jaką masz figurę... Ale zapewniam Cię, że nie trzeba być obrzydliwie bogatym, żeby mieć fajne ciuszki. Jesteś krągła czyli możesz być seksowna. Rurki pasują do kazdego, pod warunkiem,że zakładasz do nich tunikę. a że masz ładny duży biust to możesz zakładać dekolty. ;) Bogactwo dodatków ;) ale nie przesadzajmy, żeby nie wygladać jak choinka. Mało wiem o Tobie, ale na prawdę nie trzeba wiele, żeby wyglądać na w miarę zadbaną.

a fajne ciuchy można znależć w lumpeksach:) Przynajmniej połowa miasta nie nosi pozniej takich samych :P