Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kasiiia 19991911991919191

pomocy

Polecane posty

Gość kasiiia 19991911991919191

tak to u mnie wyglonda /. wiec ja tak to zrobilam mam 3 raz kolczyk robiony bo 1 raz za duzo wzielam i mialam za ciezki kolczyk i mi sie wbijala ta gorna wkredka w srodek dziorki wiec wyciaglam -zagoilo sie . 2 raz tez zrobilam ale za malo wzielam skory sobie i by mi sie przerwal teraz mam 3 kolczyk -3raz robiony i 3 dni minelo przemywam tylko spirytudem salicylowym i 2 razy smarowalam tribiotykiem ,, mam zamiar kupic sobie octenicept ale u mnie niema go w aptece a widze ze mam lekko czerwone zas na gorze pod gorna wkredka wiec uwazac musze... mam lzejszy kolczyk bo tamte mialam za ciezkie .... kombinuje zeby odstawic tribiotik i ruankiem przemyc... ropka mi leci wiec sie goi. a dzis 27.12 jest tak.. powiem tak .......... mialam lekko czerwone pod gorna kulka ...... kupilam sol fizjologiczna i octenisept......... wczoraj od poludnia przemylam sola te miejsce po 3 min psiklam octenieptem ......... potem tak 2 raz pod wieczor........ powiem szczerze ze boli mie to nieco bardziej niz bolało jak sie zgne a nie bolalo mnie nigdy //////// ale nie wiem bo zawsze spirytusem salicylowym przemywalam i ropka leciala i mi sie goilo teraz tez nima zle ale troche boli .......... co robic?????????? odstawic ten occtenisept i sol???????? i pozrocic do spirytusu salicylowego??????????? odp mi... czekam.............

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować