Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olesinkw2

szukam dobrego szamponu na włosy przetluszczajace sie

Polecane posty

Gość magda654
Ja używam szamponu do włosów z pokrzywą marki Eva Natura Potrójna siła ziół i jestem bardzo zadowolona z efektów.

Gość bluunskowa
Polecam zastosować Timotei z różą z Jerycha. Moim zdaniem bedziecie bardzo zadowoleni z dzialania własnie tego szamponu.

Gość gość
Polecam przestać spamować tym timotejem, bo już się niedobrze robi od tej reklamy.

Gość gość
To nie włosy sie przetłuszczają tylko skóra głowy. Szkoda niszczyć wlosy szamponami wysuszającymi. Lepiej myć codziennie rano.

Gość gość
Timotei jest ok, wiec mysle ze w takiej sytuacji na pewno warto własnie kupić i wypróbowac taki szampon.

Gość gość
Timotej jest do chrzanu, można kupić tańsze a lepsze.

Timotei zawsze przetłuszczał mi włosy i podrażniał, ale może to tylko moja skóra głowy tak reaguje. W każdym razie na problem przetłuszczających się włosów polecam naftę kosmetyczną. Na opakowaniu jest napisane jak często można ja stosować. Kosztuje niewiele a mi np. pomogła. Włosy były świeże do dwóch dni po myciu.

Gość gość
w porównaniu do jakości jest drogi, o wiele lepszy babydream kosztuje 4 zł, barwa czy joanna są porównywalne a kosztują 4-5 zł.

Gość gość
z serii Eva natura jest taki pokrzywowy szampon, super reguluje przetłuszczanie i nie wysusza w ogóle włosów. i nie powoduje u mnie uczuleń a jestem alergikiem, więc wrażliwcy też mogą spróbować. chodzi o ten taki w małym zielonym opakowaniu, kosztuje kilka zł. polecam bardzo bardzo!

Gość mułła mu
garnier z rozmarynem czy jakos tak. swietny