Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbzykany przez sąsiadkę

Sex w wieku 10 lat

Polecane posty

Ja pierwszy raz to robiłem w wieku 10 lat. Zaczęło się tak: Moje sąsiadka przyszła da mnie (w domu nikogo nie było) i zaczęliśmy rozmawiać o pewnej stronie. Później zasnęliśmy bo oglądaliśmy film. Ona się obudziła i zdjeła mi spodnie i zaczeła ssać :) Potem zdjąłem jej bluzkę i spodnie i robiła mały striptiz :) zdjołem jej stanik i wsadziła mi cyce w twarz. Później zdjołem jej majteczki i zaczelismy sie macać :) I potem normalny sex. Zaczeliśmy od pozycje na pieska. Ale nagle mama weszła do domu i zaczełą wrzeszczeć i zadzwoniłą do mamy mojej kochanki. Jej rodzice jak wpadli do domu to zaczeli na mnie wrzeszczeć a mama na nich i była kłótnia. Zaczeliśmy się ubierać. I wtedy wpadł z furią mój tata. Jej tata powiedział mi ze jak ją chociaz dotkne to że mio zrobi (i tu sie zająknoł). ] Co mam teraz zrobić

w sumie to troche głupie pytanie, "co mam teraz zrobić", bo dzisiaj mam 47 lat

Gość oj...nieładnie
jak miałes 10 lat to nie miałes się jeszcze czym wysiusiać.Zamiast pisać o seksie ,weż lepiej słowniczek ortograficzy.

Nieprawda! Miałem wtedy penisa 7 cm jak mi stał! Mierzyłem!!!

Gość death vader
Tu jest sprawa dla prokuratora. Powiadomiłem policję o popełnieniu przestępstwa, jakim jest uprawianie seksu z osobą poniżej 15 r. ż. Policja już się zajęła sprawą...

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Hej skarbeńku, jestem Milena z http://www.sextelefon.ovh/ (mój profil jest drugi od góry) chcesz spełnić swoje fantazje to wal śmiało, zrobimy to po cichu lub będę jęczała ile wlezie, czekam na twojego olbrzyma, moja pusia już otwarta dla Ciebie, czekam kochanie.

Gość gość
Ktoś ma ochotę na wirtualną erotyczną zabawę? Witam Odważana i bezpruderyjna - Joanna 20 latek. Tutaj znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/6.html - Gwarantuje super rozkosz i moc podniecającej zabawy! Zapraszam na sex pokazy skype, sex telefon, cybersex, sex fotki i sex filmiki Zrobimy to wspólnie i niegrzecznie