Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy potrzebuję i rady

BIUST - jak go UJĘDRNIĆ?

Polecane posty

Hej mam dopiero 19 i poważny problem z biustem. Noszę miseczkę D i do niedawna byłam zadowolona z piersi. Jednak od pewnego czasu biust wyraźne stracił jędrność, skóra zrobiła się pergaminowa, pojawiły się jakieś przebarwienia i chyba rozstępy (biale krótkie paseczki, nigdy nie były czerwone, jak się pochylę to widać tak jakby szramy). Dodatkowo gdy lezę, to skóra pod brodawkami jest pomarszczona! Co oprócz zimnych natrysków i masazu szorstką rękawicą moze pomóc? Jakieś kremy? Cena nie gra roli

nikt?

Zacznij od zmierzenia się: pod biustem bardzo ściśle i na wYdechu, w biuście luźno i sprawdź, czy nosisz staniki we właściwym rozmiarze: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html Jeśli nie to masz odpowiedź: natychmiast zmienić biustonosze na takie, które zapewnią piersiom właściwe podtrzymanie, bo masaże i kremy to tylko dodatek do dobrego stanika.

wyszło mi 70 I....tylko gdzie ja taki stanik kupie?

W sklepie ;) Tu masz mapkę dobrych sklepów stacjonarnych (z pełną rozmiarówką i fachową obsługą) z całego kraju - jeśli masz jakiś blisko to zdecydowanie polecam odwiedzenie: http://stanikowamapa.prv.pl/ Jeśli do sklepu daleko to masz do wyboru mnóstwo polskich i brytyjskich sklepów internetowych (polskie 70I to mniej więcej 70(32)FF w markach brytyjskich, a w tym rozmiarze wybór jest bardzo duży) - adresy i opinie znajdziesz na forum Lobby Biuściastych (które ogólnie polecam poczytać przed dokonianiem zakupu, podobnie jak blog Stanikomania czy inne linki z mojej sygnaturki :) ).

Gość grabarka
ale masz problem napisz do parlamentu o dofinansowanie...

Gość w pierwszej kolejnosci
tak jak best-bra napisala potrzebny ci dobry stanik;) wlasnie przez zle dobrany rozmiar masz biust w takim stanie w jakim masz-biustonosz nie podtrzymywal nalezycie biustu, przez co skora i wiazadla trzymajace biust sie porozciagaly idealnie nie bedzie, ale mozesz liczyc na spora poprawe, jesli bedziesz nosic stanik, ktory bedzie trzymal biust-skora i wiazadla beda mogly sie nieco zregenerowac jesli zastosujesz do tego jakies preparaty ujedrniajace to sadze, ze nie bedzie zle:)

Gość a co potem
jakies kremy na ujędrnienie?

Gość ja uzywalam
perfekta i cos tam innego jakiegos dobrego na ujedrnienie i rzeczywiscie efekt byl,ale tylko jak sie stosuje, potem po czasie troche znika. Ale polecono mi polski produkt- atw -zel- krem do pielegnacji biustu.podobno rewelacja! Wiele osob uzywa i sobie chwali, ja dopiero dzis zaczynam, wiec za bardzo nie powiem Ci swojej opini,ale wg niektorych moich znajomych jest super.kupilam na allegro.