Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bmblondyn

Wróżba dla Raków III dekady ur 13.07-22.07

Polecane posty

między innymi dla mnie też: The Sun, Słońce ZDROWIE-- Poczucie zmęczenia, brak siły do życia. Twoje zdrowie, z wyjątkiem małych problemów, o których wiesz jest w porządku. To jest tylko mała depresja, wychodź więcej na powietrze, zmień fryzurę, kup sobie coś nowego - jednym słowem przerwij monotonię swojego codziennego życia. UCZUCIA-- Nie zobaczysz się z tą osobą, do której serce twoje jest zwrócone. w niedługim czasie pojawi się ktoś inny, kto wypełni pustkę w twoim życiu. FINANSE-- Niespodziewane pieniądze czekają na ciebie. Sprzeczka czy nieporozumienie w sprawach finansowych zakończy się zyskownie dla ciebie. PRACA-- Strata pracy, nową pracę otrzymasz poprzez pomoc kogoś z przyjaciół. W międzyczasie bądź cierpliwy i wypoczywaj. RODZINA-- Będziesz rozmawiał z rodziną, ale będziesz miał uczucie jakby między wami była przepaść. ...................................................................................... Bardzo dziwne wyszły mi uczucia, pojawił się już ktoś wiele lat temu. Cieszą mnie finase, praca niebardzo, i co dziwnego muszę jednak popracować nad rodziną, moimi niesfornymy chłopakami

Gość a co musisz zmienic
daj linka to sobie też dla siebie poszukam:)

Gość k4
a masz coś dla lwów III dekady?

Gość jestem lwicą z II dekady
:)

Gość jeszcze w temacie
Masz cos dla rakow z konca czerwca oraz dla wodnikow ze wszystkich dekad?