Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaari

zerwał przez byłą

Polecane posty

Gość maaari

Nie wiem co mam zrobić, byliśmy razem prawie rok :( Pojechał do domu na święta, wszystko było w porządku, przesyłał miłe smsy, że kocha, że to, że tamto, a dzisiaj z samego rana napisał, że ex przysłała mu życzenia i od tego czasu ciągle o niej myśli. I że się nie nadaje do żadnych związków dopóki nie uporządkuje przeszłości :( z tego co wiem ona ma już dawno narzeczonego, więc do niej nie wróci. Sama nie wiem co mam ze sobą zrobić :( mieliśmy spędzić razem sylwestra a teraz... :( pocieszcie :(

Gość to jakies
totalne skrzyzowanie ciecia z burakiem, daj sobie spokoj z taka niedojda - spieprzy Ci nie tylko Sylwestra ale i zycie. Wciaz, do konca zycia bedzie cos sprzatal, uporzadkowywal i takie inne pierdoly. Lepiej rzuc haslo, kto chcialby sie z Toba wybrac na szalonego, zwariowanego Sylwestra - na pewno znajdzie sie wielu chetnych. Powodzenia :classic_cool:

Gość maaari
chyba pójdę z koleżanką, ale i tak nie mam nastroju na fajną zabawę :( echhh, dobrze przynajmniej że się w święta powstrzymał bo byłyby jeszcze gorsze :(

Gość to jakies
masz kilka dni - sauna,wizyta u kosmetyczki, kilka okrazen dookola bloku, krzycz w poduszke, idz na komedie do kina, wyplacz sie psiapsiolom, odwiedz schronisko dla zwierzat, ale SIE NIE DAJ - TRZYMAJ SIE. zerknij na - www.kretyn.pl Nie pozwol mu wrocic. Tacy lubia sie powtarzac :D

Gość maaari
dziękuje, bardzo mili jesteście :-)

Gość Elza21
nie martw się :) nie jest tego wart!

Gość idioci ci faceci
:(

Gość idioci ci faceci

Gość idioci ci faceci

Gość Belmondino
ech :(