Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krookodylka

Faceci co z Wami?????

Polecane posty

Gość Krookodylka

Jestem w szczesliwym zwiazku, ale mam przyjaciela ktorego podejscie do kobiet mnie przeraza!!!! Czy taki ktos moze sie zmienic??? Co musi sie stac zeby byl normalny??? Na prawde nie rozumiem facetow. Moj narzeczony zakazuje mi spotkan z nim bo ostatnio przeszedł samego siebie. a wiec.... Zdradzał swoja byla (bo sie psulo) potem ona odeszla z innym. on zalowal, chcial powrotu ale ona już nie. Potem umawial sie z innymi bawil sie itd. Kilkumiesieczne zwiazki, ale zawsze cos mu nie pasowalo. A to wyglad, jakis szczegol (spodnie, buty nie te!!!) a to ze nie lubi sportu itd itd. ) Potem poznal nauczycielke w-fu (wysportowana, sympatyczna i bardzo lubiana) Mowil ze kocha i jest z niej dumny .po roku stwierdzil ze sie wypailo. zaczal podrywac inne, ale kontaktu zerwac nie umial. zachowywal sie jak pies ogrodnika, az wreszcie wrocil do nauczycielki. dala mu jeszcze szanse, ale juz nie ufala mu jak wczesniej. stala sie bardziej niezalezna. zwiazek po chwilowej reaktywacji przechodzil nastepny kryzys. On nie walczył juz tylko zaczal romans z inna. wkurzona nauczycielka kopnela go w dupe! minelo juz 5miesiecy on ciagle sie do nie odzywa. biedna strasznie to przezyła i jeszcze pies ogrodnika nie dawal jej spokoju. dopiero blokada numerow, kontaktow poskutkowała. To jest chora sytuacja bo byl z ta co romansowal, dla ktorej rtozwali ten zwiazek,a nadal kontaktowal sie z ex(nauczycielka) prosil o seks spotkania, pisal, jak ja widzial to sypal komplementami itd. Kurna! to moj przyjaciel ale nie potrafie pojac jak mozna byc takim egoista! Troche namieszalam, ale sedno sprawy chyba widac:-) Zmieni sie??? Jakiego kopa musi dostac by zrozumiec???

Gość kahhhhhna
Boze! Dobrze ze moj jest normalny!!!!!!

Gość Krookodylka
Nikt się nie wypowie? NIe znacie takich "drani"?

Gość natashaa1528
ja znam. Zmienił się jak dziewczyna, w której naprawdę się zakochał, i z którą naprawdę był uczciwy, zrobiła mu dokładnie to, co on robił swoim poprzednim.

Gość nagie sa glupie
ten twoj przyjaciel to dupek bez wyobrazni. na pewno pije i nie moze uczepic sie zadnej pracy. pewnie tez stary pierdziel. madra dziewczyna z tej nauczycielki! kopac takich w dupe to malo.

Gość natashaa1528
nastolatki takich kochają, prawdziwa kobieta gardzi takim facetem

Gość ależ właśnie DRANIE SĄ
UWIELBIANI!! nie wiesz o ty,m autorko???

Gość Krookodylka
Tylko te wszystkie byłe (ja sie do nich odzywal po czasie, bo zalowal i czul do cos do nich) to one dawaly mu strasznego kopa! urywaly calkowiecie kontakt, mieszaly go z blotem!!!!!!! on przychodzil wtedy do mnie i nawet plakal, ze załuje, ze ma wyrzuty sumienia. A potem znow to robil!!!!!! Niby byl zakochany, a nic go to nie nauczylo!

Gość ależ właśnie DRANIE SĄ
UWIELBIANI!! nie wiesz o ty,m autorko??? ja byłem za miły i też dosyałem kopa w dupę:D nie ma rady:D

Gość Krookodylka
Dziekuje za odpowiedzi! Facet jest wykształcony, inteligentny, obrotny i bardzo przystojny. Kobieciaz po prostu, ale jak widze jak te jego dziewczyny sa ranione to szalu dostaje! Ta nauczycieka super kobietka, czasem sie z nia spotykalm i wybijam jej go z głowy. Jego rodzina tez ja polubila, ale co z tego, on nie rozumie jak bardzo skrzywdzil, i był w glebokim szoku jak wreszcie po miesiecznych mekach zerwala kontakt! Jestem rozdarta bo jako kolega, przyjaciel jest zajebisty! Ale jako facet to tylko na poczatku. Ukrywa sie, a potem jak zdobedzie, nacieszy sie to odstawia szopki! Potem zaluje, nei umie zerwac kontaktu itd itd. On sie chyba nie zmieni! Nie mam pojecia jak mu pomoc?

Gość takim sie nie pomaga wcale
tylko ich sie zostawia, az ich zycie skopie. sami sie naucza. zla karma zawsze wraca.

Gość nagie sa glupie
najbardziej mu pomozesz jak zajmiesz sie soba. robienie komus rachunku sumienia na pewno nie pomaga, a tylko utwierdza pierdziela w przekonaniu, ze robi dobrze. zamknij wiec twarz i nic do niego na ten temat nie mow. masz przeciez swoje zycie i pewnnie cos i w nim musisz zrobic :P

Gość Krookodylka
Macie racje niech sam sobie to w głowie układa. Kiedyś sie przejedzie! Dzieki za wasze spostrzezenia! Nie zycze takich drani!!! Nawet kumpli;)

Gość wlasnie takl tp jest
@Cream - DOKŁADNIE, bo każda baba musi byc najpierw przerznieta i zniszczona, zeby pozniej chciec milego faceta. ale wtedy to ona go niszczy chora zazdroscia, bo jak jest mily, to na pewno zdradza:D

Gość hahaha super
Znam takiego znam. Nic nie pomoze. Sam sie przejedzie, albo wpadka bedzie brrrrrrr