Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawska ona

dlaczego zdradzacze nie odchodzą

Polecane posty

Gość zaciekawska ona

mam pytanie do pan/ow Sytuacja = partner oszukuje swoją połówkę, za jej plecami flirtuje z innymi, spotyka sie, w ostatecznosci zdradza fizycznie = interesuje mnie Dlaczego nie odejdzie?? Domniemywam, iz skoro szuka czegos poza zwiazkiem to nie jest szczeliwy = wobec tego czego nie odejdzie i nie szuka tzw szczescia, tylko tkwi w "złym" zwiazku i oszukuje? Nie pojmuję tego prosze o odpowiedzi osoby, ktore tak wlasnie postepuja

Gość nieobrze mi jak slysze o zdrad
uppppp!!! Przewaznie doprowadzaja do tego aby to kobieta zerwala . A potem dupki załuja Tez tego nie rozumiem

Gość krasnalek12
odchodza!!!!!!

Gość nagie sa glupie
nie odchodza bo jak z ta nowa nie wyjdzie, to zawsze mozna powiedziec, ze glowa bolala :P

Gość zaciekawska ona
no krasnalku nie wszyscy odchodza Ja tu mam na mysli przypadki: para kochająca się (a przynajmniej z obu stron padają takie deklaracje), nie ma dzieci, nie ma wspolnych kredytow czy innych zobowiazan, partner/ka nie trzyma sie kurczowo drugiej strony, ba wiadomo drugiej stronie, ze w razie zdrady nie wybaczy i odejdzie - i dlaczego oszukuje a nie odejdzie ?

Gość hehehee45
Bo to tchorze zyciowi zarowno baby jak i faceci.

Gość polerererere
Moja historia: Podejrzewam, ze moj facet mnie oszukuje, powiedzialam mu o tym otwarcie, on przysiega ze tego nie robi, probuje udowadniac szczerosc swoich slow czynami, np. tlumaczy mi sie z kim byl na piwie, gdzie byl, czy byl w domu, probuje mi udowodnic ze nie klamie, otwarcie mu mowie ze nie wierze mimo jego zapewnien a on nadal nie chce odejsc, wiem ze mnie oszukuje i oklamuje, robi w konia, kiedys juz to zrobil i wiem czym sie to przejawia u niego...a mimo tego robi z siebie idiote...

Gość energonomi isddfvbg
bo sa na utrzymaniu kobiet niezaleznych ,w dzisiejszych czasach to kobiety lepiej zarabiają i są bardziej zaradne

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
polerererere: "Moja historia: Podejrzewam, ze moj facet mnie oszukuje,(...)" ale podejrzewasz czy masz wyraźne dowody???

Gość McDupniak
bo najważniejsze jest by mieć cipke na zawołanie więc łapiemy frajerkę na stałe i walimy wszystko co się da dookoła. Frajerkę zmieniamy na następną alke totalnych frajerek tak wiele nie ma ... więc zamiana wymaga czasu a do tego czasu trzeba mieć co walić na zawołanie.

Gość zaciekawska ona
hmm mcdupniak ohydne to co piszesz = ale cos w tym jest :) tylko w takich przypadkach zawsze zadaje pytanie: czy chcialbys zeby twoj tata robil tak twojej mamie? nazwiesz ją frajerką ? dojrzej :)

Gość zakochana od dawna
czasem jest to sprawa uczucia, faceci jakos tak do tego podchodza, ze z jedna sa bo kochaja, ale druga na boku im nie przeszkadza jednak w sytuacji gdy ta, ktora kochaja zagrozi, ze odchodzi wtedy mowia,ze tamta to pomylka, padaja na kolana, przepraszaja,zaluja, ze tamta nic nie znaczy, ze tylko sex etc.... tylko czemu wczesniej nie potrafia pomyslec, ze kogos rania i przez to straca milosc swojego zycia ? :o

Gość zaciekawska ona
no wlasnie dlaczego nie mysla?? w innych kwestiach tacy madrzt przewidujący itd a tu .... heh w aucie wie, ze trzeba olej zmienic itd zeby dobrze chodzilo, a o kobiete nie umieją zadbac :/

Gość zakochana od dawna
bo z natury to sa zdradzacze :o asekuruja sie bedac z ukochana i nie chca jej zranic, nie chca bez niej byc co nie przeszkadza im zabawiac sie na boku (ale nie ma co uogolniac na pewno nie wszyscy Panowie) :D

Gość zaciekawska ona
rozumiem ale np taki zdradzacz/ka widzial np jak mama czy tata cierpi z powodu zdrady drugiej strony i zalowal rodzica to czemu robi to komus ponoć bliskiemu ?? po prostu pewne rzeczy nie są do pojęcia dla mnie - wiem jak boli, widzialam/em jak niszczy bliską mi osobe oszukiwanie, jakie skutki niesie, a mimo to robie tak NIE POJMUJE glupota? chamstwo? brak szacunku? skrajny egoizm? co ?

Gość zakochana od dawna
natura ludzka :o

Gość ***izka
osoba zdradzajaca to tchorz... a zostaje bo jest tak jej/jemu wygodniej

Gość eksy
nie odchodzą z lenistwa. Po co sie wysilac i budować nowy zwiazek, znowu zdobywac, te wszystkie rozmowy o uczuciach, oczekiwaniach itd, skoro juz raz to przerobili a chodzi im o sam seks nie o zwiazek to nie odchodza bo nie maja po co. Zwyczajne LENISTWO!

Gość zdradzacze nie odchodza bo
wtedy przestawali by byc zdradzaczami, niemieliby kogo zdradzac.