Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no powiedzcie miiiiii

może to głupie ale naprawde nie wiem....................

Polecane posty

może mi jakas pani wytłumaczyc kiedy sa dni płodne a kiedy nie?? jak to jest? powiedzmy ze jeszcze nie mam tak bardzo regularnych miesiaczek czasem sie zpozni kilka dni. ale np. dostane okres np 5tego i trwa 6 dni ... to jak to bedzie??? tak prosto zeby mi wytłumaczyć wiem tez ze po sluzie moge poznac... chce rozpaczac wspolzycie i na razie kochac sie tylko w dni bezplodne, oczywiscie również z zabezpieczeniem.. bardzo boje sie ciazy i chce wiedziec wszystko :P i na razie tylko chce w te bezplodne...:D

no proszę.. :(:(:(:(

a nie prościej w google sprawdzić albo na antykoncepcji zapytać? a tak ogólnie to seks z kalendarzykiem? o rany

najprosciej jest tak 1 dzien cyklu to dzien okresu..trwa mniej wiecej 4-5 dni..potem masz z 4 dni niepłdone...potem do owulacji mniej wiecej w połowie cyklu, 14-16 dni masz owulacje i do tego czasu sa dni płodne..i od owulacji jakies 4-5 dni..potem juz sa niepłode az do okresu..mozna chulac z tym ze jak masz nieregularne cykle to ciezko stwierdzic kiedy jest owulacja mozesz sobie badac temperature ....ale to o tym juz mi sie nie chce pisac:P

nie sex z kalendarzykiem, bedę sie zabezpieczać tylko chce wiedzieć jak to jest z tymi dniami. nie chce zaliczyć wpadki wieć na razie bedę sie kochać tylko w dni bezpłodne szczera dziewczyna dzięki za pomoc :)