Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N e s k a

rok 2007 i 2008

Polecane posty

zapraszam na pogaduchy mamy dzieci z roku 2007 i 2008 na pogaduchy i pociechach. jestem mama wspanielj czworki i czekam na mamusie tych rocznikow co podalam :)

Gość bardzo ci współczuję
Ja jestem mamą z poczatku 2008,a konkretnie z marca

nie tobie współczuję, współczuję autorce topiku o ciężkim porodzie;-) Nie mam czarnego nika na kafe. Mam 28 lat, 1 dziecko. Mieszkam w małej miejscowości, po porodzie nie wróciłam do pracy. Aktualnie przeżywam kryzys małżeński :-(

TERAZ IDE POŁOZYC MALEGO SPAC, ALE NAPISZ JESLI CHCESZ, ZAJRZE JUTRO PRZY KAWIE PORANNEJ

Gość hehe to coś dla mnie
Ja mam jedno z 2007 a drugie z 2008 roku :D Pozdrawiam.

widzę, ze założyłaś kilak tematów, perwnie tam odzew większy i nie będziesz tutaj pisać

bardzo ci współczuję a jak się twoje chowa? Moje 2008 to istne tornado. Z uśmiechem na ustach psoci jak mało kto. Potem słodkie minki i nie ma serca człowiek się gniewać.

bardzo ci współczuję a jak się twoje chowa? Moje 2008 to istne tornado. Z uśmiechem na ustach psoci jak mało kto. Potem słodkie minki i nie ma serca człowiek się gniewać.

mój to łobuz nie z tej ziemi. Teraz ma zajęcie, musi rozmontowac i połamac wszystkie zabawki jakie dostał w Święta, no i trzeba jeszcze szabrowac choinkę w międzyczasie. Oprócz tego jest strasznym niejadkiem, ma bardzo monotonna i ubogą dietę, co mnie bardzo martwi.

Moje najmłodsze właśnie wywaliło całą choinkę. Zrobiło to tak skutecznie ze nie ostała się ani jedna bombka i tym optymistycznym akcentem zakończyliśmy święta 2009.

hehehe i dlatego m.in. (bo tez ze wzgl na kota) mam plastikowe bombki :P ale moja 13 miesieczna olewa choinkę ;)