Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OMKLAK

Rozstepy

Polecane posty

Gość OMKLAK

Witam Mam 19lat i problem Niezaleznie od tego czy schudne kg czy kg przytyje robia mi sie rozstepy co strasznie wplywa na moja samoocene Nie mam pojecia co robic Moze ktos zna sie i wie jak temu zaradzic

codziennie nawilżaj skórę balsamem siostra mojej kumpeli tak robiła gdy tylko zaszła w ciążę i dzięki temu nie ma rozstępów:P

wcieraj kremy i balsamy do ciała w siebie. skóra zrobi Ci się bardziej elastyczna i nie będzie się przerywała.

Gość OMKLAK
robie to od dawna ale nic nie daje Ciagle pojawiaja sie nowe czerwone pregi Jestem tym zalamana Ostatnio pije tez duzo wody

Gość izka2234
Mogę polecić zestaw antycellulitowy Eva Natura. Jest według mnie bardzo skuteczny m.in przy rozstępach. Według mnie super kosmetyk.

Gość OMKLAK
dostane to w zwyklym sklepie kosmetycznym czy tylko w aptece? a moze cos jesli chodzi o odzywianie Nie wiem np co jesc a czego unikac?

Gość OMKLAK
to jak zna sie ktos na tym?

Unikaj wahań wagi. Kup jakiś balsam przeciw rozstępom i masuj miejsca w których się robią pod prysznicem. I to by było na tyle niestety, sama mam rozstępy i nie moge sie ich pozbyc:/

Gość smutasek19
Niestety tego dziadostwa nie da sie pozbyc Robilam juz takie cuda a dalej sie pojawiaja Kiedy sie rozbieram to zalamka

Gość OMKLAK
Niestety tego dziadostwa nie da sie pozbyc Robilam juz takie cuda a dalej sie pojawiaja Kiedy sie rozbieram to zalamka

Gość OMKLAK
Niestety tego dziadostwa nie da sie pozbyc Robilam juz takie cuda a dalej sie pojawiaja Kiedy sie rozbieram to zalamka Ale ty smutasku to chyba jestes w ciazy a ja nie!

rozstepy to kwestia genów nie balsamikow. a calkowicie mozna je usunąć mikrodermabrazją. pozdrawiam

Gość OMKLAK
Nie zgodze sie bo np ani moja mama ani siostra nie maja rozstepow mimo iz byly w ciazy A drogi jest ten zabieg?

Mama i siostra może nie, ale babcia od strony ojca tez Ci geny przekazała. Zabieg to okolo od 100 do 200zł. podaje ceny w warszawie. no i trzeba powtarzac - ile razy? - to juz zalezy od rozstepow

Gość husky nie pirdol glupot
nie da sie usunac rozstepow, mozna jedy sprawic by byly mniej widoczne ;/

Gość smutasek19
I to jest naprawde skuteczne?

Gość OMKLAK
Moze i racja z tymi genami Jak ogladalam kiedys rozmowy w toku to tam tez mowili ze tego usunac sie nie da calkowicie

o ciekawe bylas, korzystalas? Bo ja tak, fakt ze moje rozstepy duze nie byly i w pierwotnej fazie i niektore zniknely kompletnie, a niektore to jak sie mocno przyjzec widac. mikrodermabrazja to zluszczanie naskorka.. wiec jak sie nie da? ja podobna metoda pozbylam sie blizn po oparzeniu 2 stopnia, wiec nie piertol ty glupot, ze rozstepow sie nie da

Gość OMKLAK
w takim razie Husky dzieki od razu czuje sie lepiej z ta mysla teraz tylko odlozyc kase