Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniśśś

Dieta norewska!! od 28.12.2009r.

Polecane posty

Gość moniśśś

hej planuje od jutra zacząć diete norweska,czy są jakieś chętne dziewczyny?? Ja wazę 80kg przy 171 wzrostu więc muszę sporo schudnąć! ZAPRASZAM DO DIETY!! Jadłospis diety norweskiej: śniadania: 1-2 jaja, herbata ( z wyjątkiem pierwszego dnia, kiedy zjadamy 3 jaja zawsze gotowane) 1 dzień II śniadanie - 3 jaja, grejpfrut, herbata nisłodzona lub słaba kawa; obiad - 3 jaja i surówka wrzywna bez sosów i oleju, kawa lub herbata i 1 kromka chleba 2 dzień II śniadanie - 1-2 jaja, grjpfrut, herbata lub kawa; obiad - mięso wołowe, pomidor, seler naciowy, ogórki i inne warzywa, kawa lub herbata. 3 dzień: II śniadanie - 1-2 jaja, gotowany szpinak z łyżką jogurtu; obiad - 2 kotlety z kurczaka lub jagnięciną, seler naciowy, pomidor, ogórki i inne warzywa, herbata lub kawa; 4 dzień: II śniadanie - surówka z warzyw, grapefruit, kawa lub herbata obiad - 1-2 jaja, ser biały, gotowany szpinak, kromka chleba. 5 dzień: II śniadanie - jaja, szpinak, kawa lub herbata obiad - ryba, surówka, kromka chleba, kawa lub herbata 6 dzień: II śniadanie - sałatka z owoców, herbata lub kawa obiad - wołowina, seler naciowy, pomidor, ogórki kiszone, kawa lub herbata 7 dzień: II śniadanie - zimne mięso z kurczaka lub indyka, pomidor, grejpfrut obiad - zupa jarzynowa, mięso drobiowe, pomidor, gotowana kapusta, seler naciowy, grejpfrut, kawa lub herbata.

Gość sylwestrowka
zacznij po sylwestrze i nowym roku. bo nie wierze ze dasz rade przez te dni!!!

Gość Zielona w różowe kropki
Ja bym się przyłączyła ale po Sylwestrze, bo na pewno bym nie wyrobiła :P

Ja bym się przyłączyła ale po Sylwestrze dopiero.

Fuck! Ale działa to forum...

Gość moniśśś
Myślę że dam radę w sylwestra... A jeśli mi sie nie uda to zacznę z wami od nowego roku ale mam nadzieje że już wtedy będę miała 5 dni za sobą... To w takim razie przyłączcie się po nowym roku,będę pisać jakie są efekty do tego czasu

Gość moniśśś
dobra dziewczyny zaczynam diete od nowego roku własnie dostałam okres i wiem co sie dzieje u mnie przez pierwsze 2-3dni ale będę sie starała mało jeść i to potrakyuje jako moje przygotowanie do diety

Gość moniśśś
o nie zmiana planów własnie umówiłam sie z kolesiem na którym mi bardzo zależy więc do 15.01 muszę schudnąć chociaż 10 kg była bym szczęśliwa gdyby spadło 15 i nawet jestem zdolna do głodówki więc nie od jutra tylko od TERAZ zaczynam dietę i szczerze mówiąc mam gdzieś sylwester najwyżej pójde gdzieś do pracy żeby się nie złamać w moim postanowienu