Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Róża_aa

kobieciarzp

Polecane posty

poznałam faceta. jest inteligenty, miły, przystojny.. gdy dowiedział się że będę na Sylwestrze tam gdzie on, skwitował: zajeb*ście. Zapraszał mnie do kina, do siebie. Nie umówiłam się bo akurat dzień mi nie pasował poza tym...słyszałam że to straszny kobieciarz. hmm do Sylwestra jeszcze 3 dni więc chcę prosić Was o pomoc, żeby obrać jak najlepszą taktykę. Wydaje mi się, że chyba mu się podobam ale mimo że on także mi się podoba to nie wiem czy powinnam wgl zaczynać, bo z opowiastek kol. wnioskuję że możliwe, że szybko zmieni mnie na inną. Olać go? Czy przeciwnie? I jak najlepiej to rozegrać, żeby pokazać mu że do łatwych nie należę(bo w rzeczywistości tak jest:) ) a zarazem go nie odstraszyć?

Gość aaassddffgghhjjkkll
musisz sama się tego dowiedzieć, czy sest taki jak mówią. wyjdx z nim kilka razy ale musisz być wyluzowana bo jak ja poszłam ostatnio na randkę z podobnym typem, to byłam tak spięta i miał nade mna przewagę od środy się nie odezwał

Gość aaassddffgghhjjkkll
musisz sama się tego dowiedzieć, czy sest taki jak mówią. wyjdx z nim kilka razy ale musisz być wyluzowana bo jak ja poszłam ostatnio na randkę z podobnym typem, to byłam tak spięta i miał nade mna przewagę od środy się nie odezwał

Skoro często zmienia laski to znaczy ze lubi latwe. Czyli postaraj sie byc dla niego niedostepna jednak daj mu do zrozumienia ze jest szansa zebyscie byli razem. Jesli widzi Ci jako kolejna zdobycz to szybko sobie odpusci. Czyli wodz go za nos ;p Powodzenia:)

Gość aaassddffgghhjjkkll
też tak myślę tyle ,że jest to cholernie trudne.jak jest dobry w podrywie to i tak się domyśli że to sątylko gierki z twojej strony i tak ci zależy. trzeba być naprawdę dobrą aktorką

Tak, tak, jak typowa kobieta wymyślaj przeróżne taktyki i podchody, a jak facet jest inteligentny, to szybko się zorientuje, o co chodzi, i kopnie Cię w dupę! :( I wiesz co, wtedy właśnie zacznie Ci na nim BARDZO zależeć... :P