Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhjki

Czy facet moze sie zakochac po jednym spotkaniu

Polecane posty

Gość This is it.
Nie wiem

Gość yhjki
mnie sie wydaje z NIE...poznalismy sie na portalu rozmawialismy miesiac i w Swieta było nasze pierwsze spotkanie trwało dosc długo teraz dostaje móstwo sms-ów i w jednym mi wyznał to,hmmm...mnie to dziwi aczkolwiek bardzo mi sie spodobał i wspólnie sprzedzamy Sylwestra

Gość TelePortier
Ja sie zakochuje nawet przed zaczeciem klikania na czacie ... spragnieni milosci tak maja.

Gość yhjki
moze...chciałam poznac raczej opinie facetów

Gość zauroczyć tak
miłość zaczyna się po pewnym czasie. Ja zauroczyłam się po pierwszym spotkaniu, ale tak naprawdę miłość to coś poważniejszego. Po dwóch latach znam go na tyle, że jestem pewna - to miłość :)

Gość yhjki
tez raczej mysle ze to zauroczenie a nie zakochanie cóz czas pokaze co to jest :)

A zeby bylo ciekawiej... Moze sie zauroczyc w dziewczynie, ktora na poczatku byla mu obojetna... Jest na to prosty sposob..:) na ktory czesto sie lape:)

Gość yhjki
ehhh ja nie wiem ale sms-ów tyle dostałam i tyle wyznań

Ja juz dwa razy dalem sie zlapac w sidla:) Zabujalem sie w dziewczynie 3 lata starszej, ktora tak na prawde ma mnie w dupie:) Jak to zrobila? 1.Jest spontaniczna i wesola 2. Czesto sie usmiecha 3. Jest niedostepna 4. Mimo moich wielu prob spotkania sie z nia fantastycznie sie wykrecala... Niestety troche przesadzila i puscily mi nerwy i ja olalem...:) ale ciezko mi bylo sie z tym pogodzic...

Krotko mowiac... kolezanko musisz sie troche poznecac nad nim i potrzymac w niepewnosci...:) i na 90% jest twoj... Tylko nie przesadz:) bo jak sie zorientuje to jestes skreslona

Gość yhjki
ok ,dzieki kolego!!!no ja raczej takich rzeczy jak on nie pisze a nastolatkiem juz nie jest...moze to jego sposób na zdobycie a potem kop i po zakochaniu

Dlatego zawsze warto miec troszke dystansu do calej sytuacji... A tak w ogole to ci na nim torszke zalezy? Wiazesz z nim jakies nadzieje?