Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simsiara

THE SIMS 3

Polecane posty

Gość simsiara

hej mam pytanko. Mam plytke z grą the sims 3. Jak mam grac tymi simsami.nie umiem wejsc do domu simsow. gralam wczesniej w 2 ale teraz to ja niewiem co sie stalo

Gość gxngfmfrsxmjxd
wloz plyte otworzy sie panel i kliknij na to niebiskie kolko

Gość Dagusiaczek
A mi się wyłącza komputer podczas grania. 5 minut po włączeniu tej gry. ;/

Gość simsiara
tyle to ja wiem.zbudowalam dom.stworzylam rodzine.ale nie moge wejsc do domu tej rodziny

Gość simsiara
tyle to wiem.zbudowalam dom.stowrzylam rodzine i nie moge wejsc do domu tej rodziny

Gość Dagusiaczek
A mi się wyłacz komputer podczas gry Nie wiem czemu wie ktos

moze sie wylaczyc bo masz kitowa wersje jesli to pirat albo nie spelniasz wymagan sprzetowych wejsc tzn skad nie mozesz wejsc?

moze sie wylaczyc bo masz kitowa wersje jesli to pirat albo nie spelniasz wymagan sprzetowych wejsc tzn skad nie mozesz wejsc?

wylacza sie bo masz kitowa wersje pirata, albo nie spelniasz wymagan sprzetowych jak to nie mzoesz wejsc?

Gość simsiara
jak mam juz miasto otwarte i domy sie pokazuja to jak klikam na jeden to wyskakuje takie cos jak "polacz rodziny" "rozłacz rodziny" itp. albo "zapisz do biblioteki" i niewiem jak mam grac ta wybrana rodzina. tez mi sie wylaczala gra wczesniej po 5 minutach od wlaczenia a mam wersje oryginalna. tak mi sie wydaje bo w sklepie kupilam

najpierw musisz przejsc do trybu wybierz rodzine i dopeiro wtedy na dom kliknac

a zreszta sprawdze za chwile :P bo wiem ze wedlug mnie tez debilnie rozwiazali te kwestie

Gość simsiara
właśnie...i tych rodzin co oni wstawili nie mozna kasowac.dzieki za pomoc

jak jestes w miescie i masz juz jakas aktywna rodzine to klikasz na "zmien aktywna rodzine" na na palenu po lewej i wtedy mozesz wybrac inna rodzine

Gość simsiara
dziękuję Ci bardzo.zaraz to sprawdze.mam sims 3 od niedawna i szczerze mowiac jest taka sobie.dwójka byla taka bardziej dostępna

no troche bez sensu zrobili trojke, poza tym nie ma jeszcze tylu dodatkow i tak jakos kitowo sie gra :P jedyne co mogloby byc w dwojce z trojki to projektowanie mebli,ciuchow i inne dodatkowe fukncje budowania

mi sie jeszcze podoba to ze mozna isc sobie do sasiada (przynajmniej tak bylo pokazane) bez przelaczania ekranu ladowania

no sterowanie simem w kazdym miejscu tez jest fajne, z drugiej strony aktualnie mozna grac jedna rodzina bo wszystkie inne sie starzeja i nie mozna do nich keidys wrocic i wkurza mnie ze jest tylko jedno miasto w podsawowej wersi bez dodatku

u mnie na kompie to ledwo chodzi.chyba musze wymienic grata:) pogramy zobaczymy.tez mam problem z tym co wyzej dziewczyna napisala. dla mnie jeszcze wlasnie niedobre jest to ze nie mozna kasowac domow.za duzo tego w katalogu i na miescie tez duzo