Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cetrena

Czy w burdelach w Polsce też są dziewczyny, które zostały do nich sprzedane?

Polecane posty

Gość cetrena

I zmuszone do wykonywania tego "zawodu"? Czy takie rzeczy zdarzają się tylko w innych krajach?

Gość trelebele
Powiem tak. Są rzeczy które nie ujrzą światła dziennego. Podejrzewam, że tak. Ale częściej Polki trafiają np. do Niemieckich burdeli. Itp. Nie znam się dokładnie :D

Gość Romano Sexmacher
Polki są tak chętne do dawania dupy za kasiorę że nie ma sensu importować towaru i jeszcze za niego płacic :P

Szkoda mi takich dziewczyn bo to najgorsza krzywda jaka może je spotkać I TERAZ MÓWIĘ SERIO !! a że bardzo szanuje kobiety to nie wiem jak można im coś takiego robić

Gość a ja wiemmm
ze taki dom publiczny istnieje i to w moim miescie-mówi sie o nim "porządniejszy. ożna tam wejść tylko na drinka i niekoniecznie korzystac z usług kobiet

Romano i tu bym się z tobą nie zgodził bo jestem tego najlepszym przykładem,bo pracuje za granicą ciągnę nadgodzin ile się da czasem robię po 12 h dziennie i zarabiam jak na polskie warunki bardzo dużo nie będę pisał ile bo nie chce się chwalić,ale nie mam żadnej kobiety jakoś na kasę nie lecą.Teraz przyjechałem na święta do polski i wszyscy moi znajomi wiedzą że mam w huj kasy,a mają koleżanki i jakoś żadne się do mnie nie lepią,a zawsze przy kolegach szastam kasą na lewo i prawo potrafię w głupiej pizzerii wydać 400zł ale nie robię tego dla tego że jestem frajerem tylko nie mam co robić z kasą, i te polskie kurwy jak ty to określiłeś jakoś się do mnie nie pchają