Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suzi90

jestesm zboczona

Polecane posty

Gość Och ach och taK
To zależy, ile masz lat.

Gość hoł hoł
zrób mu loda

zawsze miałam sporo starszych facetów, a ostatnio zwracam uwage na takich małolatów. sama sie sobie dziwie i zastanawia mnie czy ktos jeszcze tak ma

Gość Och ach och taK
Ha. To zależy, czy są rozwinięci. Bo jeśli mają drugo i trzeciorzędne cechy płciowe, to pociągają Cię jako dojrzali i jest ok. Ale jeśli ich budowa jest dziecinna, jesteś prawdopodobnie pedofilką/lub masz kompleks lolity (obywa dość rzadko spotykane u kobiet) ..

Gość miskamala
mysle ze to jest naj ladniejszy penis czy ktorasz sie zgadza ? penis naj ladniejszy

nie chodzi mi o tych, którzy wygladaja jak dzieci. mam na mysli 15-16 latków, niektórzy sa niesamowicie uroczy i słodcy. Kiedy bylam w takim wieku zupelnie nie zwracałam uwagi na rówiesników i teraz żaluje ;p

Gość Kici-Bum
Ha. Chyba wszystko jest ok. Wyrwij jednego, oni uwielbiają szpanować starszymi dziewczynami. Może w Twoim roczniku byli kiepscy rówieśnicy po prostu? :) .

gdy byłam w takim wieku, to imponowali mi starsi chłopcy, a moze faktycznie moj rocznik jakis nieudany. Teraz nie mialabym nic przeciwko zeby mi sie teraz taki młody trafil, ale pod gimnazjum sie nie wybiore ;D

Gość Renulat.
Szukaj w klubach, do którcyh wpuszczają od 15-nastego roku życia (są takie) pełno tam trzeciej gim. i licealistów maści wszelkiej, którzy mają chętkę na starszą. :) . Wtedy chociaż mają czym szpanować-wiadomo, na leszczy studentki nie lecą. ;) .

moze spróbuje, chociaz nie preferuje tego typu klubów z nacpanymi nastolatkami

Gość monican_30
witajcie .no to chyba ty nie jedna jestes.jestem 30 parolatka i mnie tez pociagaja bardzo mlodzi chlopcy, nawet ci z gimn.niejeden z nich to niezle ciacho.cos w tym jest, ze mlodzi wola starsze, a starsze mlodych.to wspaniale prowokkowac swym zachowaniem i ubiorem takich malolatow.sa troszke zawstydzeni, a zarazem krew im krazy 10 razy szybciej niz starszym facetom.moze to i dziwne, ale lubie przed takimi odslaniac troche cialka.czesto chodze w mini, a niezawsze mam pod spodem bielizne.zdarzaja sie prawiczki, ale w koncu musza to kiedys zrobic.to naprawde wspaniale pozwolic takiemu mlodemu lub mlodym (2-3)by zaczeli dotykac me cialko.przewaznie robie to w aucie. warto sprobowac.

Gość _Misiek_
Jestem młodszy od mojej żony o 4 lata i jakoś ani jej ani nikomu z naszego otoczenia to nie przeszkadza. Z czasem ta różnica wieku po prostu się zaciera. Więc w tym co mówisz ja nie widzę żadnego zboczenia.

Z wiekeim ta róznica sie zaciera i różnica 4 lat jest zupełnei normalna, ale mnie pociagają chłopcy widocznie młodsi ode mnie.

Idiotki ! Chłopiec 15-16 lat nie jest jeszcze dorosły , do więzienia sie idzie za takie coś , chore umysły ! ...