Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemciekawa

kto może powiedzieć mi coś na temat tarczycy?

Polecane posty

Gość jestemciekawa

Mój chłopak ma problemy z tarczycą. Czeka go operacja w jakieś klinice w Bytomiu. Dzięki jakieś lekarce idiotce ,specjalistce od tarczycy która uznała,że jej nie ma doszło już do takiej sytuacji,że trzeba go prawie natychmiast operować inaczej może go ta tarczyca udusić:( Wyszło to dopiero po prywatnej wizycie u pewnego profesora. Jutro ma mieć ustalony termin operacji. Wie ktoś może ile będzie musiał leżeć w klinice po operacji? Miał ktoś taką? jak to wygląda? Powiedzcie mi co tylko wiecie na ten temat...

Gość jeśli ma wole to mu wytną
jak się wszystko będzie ładnie goiło, to przepiszą mu leki i wyjdzie po kilku dniach. Swoja drogą myślałam, że faceci rzadko miewają problemy z tarczycą. :O

Gość po pierwsze złe
złe forum. poszukaj w niecie info na ten temat. po drugie - tarczyce ma kazdy, wiec zdanie "specjalistce od tarczycy która uznała,że jej nie ma doszło już do takiej sytuacji,że trzeba go prawie natychmiast operować inaczej może go ta tarczyca udusić" jest bez sensu. po trzecie licz sie z tym że jego wyglad po opeacji moze sie zmienic :P zaburzona gospodarka hormonalna itd...