Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniesia_19

POMOCY

Polecane posty

Gość Agniesia_19
CZy ktos z obecnych moze jeszcze sie wypowiedziec ? Z gory dzieki

Gość Agniesia_19
HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!

Gość Agniesia_19
Koledzy , kolezanki , minal 12 dzien od calej sytuacji , jest 22 dzien cyklu ( cykle zwykle 32 - 33 dni) co myslicie ? Sikacz dzis zapewne nic nie pokaze prawda ?

Gość biznesmennn
Witam, poszukuję ludzi ambitnych. Współpracuję z firmą, która ma świetny plan marketingowy i daje wielkie szanse na rozwój własnego biznesu. Może to być tylko dodatkowa praca lub w przyszłości główne Twoje zajęcie. Najważniejsze jest to, że raz coś zrobisz i co miesiąc masz z tego profity. Jeżeli jesteś zainteresowany/na tematem wejdź na moją stronę biznesową: http://dawidadamaszek.suportio.pl/subpage Wpisując swojego maila otrzymasz 5 wiadomości wyjaśniających krok po kroku o co chodzi. W każdym momencie możesz zrezygnować ze subskrypcji. Spróbuj - nic nie tracisz a zyskać możesz bardzo wiele. http://dawidadamaszek.suportio.pl/subpage Pozdrawiam Dawid Adamaszek

Gość Agniesia_19
Ten biznesmen wskoczyl jak Flip z konopii a ja tu potrzebuje porady Koledzy , kolezanki , minal 12 dzien od calej sytuacji , jest 22 dzien cyklu ( cykle zwykle 32 - 33 dni) co myslicie ? Sikacz dzis zapewne nic nie pokaze prawda ?

Gość Opinia....
Test się robi 12-14 dni po owulacji, a nie po stosunku. Jedyny wiarygodny termin, to zrobienie testu w dniu spodziewanej miesiączki, bądź - jeszcze lepszy termin - kiedy się spóźnia. Wg mnie w ciąży nie jesteś i nie ma sensu robić testów.

Gość Agniesia_19
A czy test z krwi wykonany po 16 - 17 dniach od tej sytuacji to bedzie 26 - 27 dzien cyklu bedzie wiarygodny ?

Gość do kaczora
Wiesz kaczor niepowazny jestes - serio albo niedouczony Przez takie sytuacje nie zachodz sie w ciaze , poucz sie troche o zaplodnieniu bo masz braki i nie pisz glupot dziewczynie

Gość gratisss20
daj spokoj nie rob testow zanych lepiej te 2 dyszki na gumy zostawcie sobie;pzamiast test bo tylko kase stracisz a w ciazy na pewno nie jestes 1000% mialam wiele takich sytuacji. Ludzie sie staraja latami i zajsc nie moga a ty bez seksu mialabys zajsc;p w ciaze sie nei zachodzi ot tak. Inaczej o wiele wiecej mlodysz dziewczyn byloby w ciazy, spokojnie.

Gość Agniesia_19
Wiecie co poprosze o porade ten kaczor to chyba kos malo powazny

Gość biznesmennn
Ja wolę zarobić 1% dzięki 100 ludziom, niż 100% sam. Im szybciej zaczniesz z nami współpracować - tym więcej zarobisz ! http://www.otostrona.pl/fm-biznes/ Współpracuj z firmą, która nie boi się kryzysu, oferuje przedmioty, których używa każdy z nas. Możesz kupować je 43% taniej.

Gość Agniesia_19
Kaczorku - tzn wesoły Romku Dzieki Wiesz zachowuje sie jak malotala , schizuje jak ciort. Chyba musze zaczac sie leczyc u psychologa , skoro takie sytuacje budza u mnie niepokoj.