Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajadalejwdomu

Alicja Bachleda a Elisabetta Cannalis

Polecane posty

Gość ajadalejwdomu

Czytaliście to? =============================================== George Clooney już nieraz mówił, że jedno małżeństwo w życiu to o jedno za dużo. Po nieudanym związku z aktorką Talią Balsam, który zakończył się rozwodem w 1993 roku, aktor poprzysiągł sobie, że już nigdy nie stanie na ślubnym kobiercu. Widać wystarczyło znaleźć odpowiednią kobietę, by zmienić zdanie. Amerykańskie media donoszą, że gwiazdor tak zadurzył się w swojej nowej partnerce, Elisabetcie Canalis, że jest gotowy poprosić ją o rękę. Elisabetta nie potrzebuje pieniędzy George'a - powiedział znajomy pary dziennikarzom National Enquirer. Sama uzbierała niemałą fortunę. Nie jest kobietą, która pozwala mężczyźnie płacić za wszystko. Podoba mu się fakt, że jest niezależna i ma oczywiście pewność, że to nie jego pieniądze ją interesują. Jest na tyle dumna, że nie zgodziła się zamieszkać w willi George'a - kontynuuje informator. Powiedziała mu, że chce znaleźć swój własny dom. Wyśmiała go, gdy zaproponował, że zapłaci za wynajem. Są dla siebie stworzeni. Przypomnijmy, że George ma na swoim koncie pokaźną liczbę partnerek seksualnych. Umawiał się już z Kelly Preston, Salmą Hayek, Charlize Theron, Julią Roberts i Renee Zellweger, nie wspominając o tych mniej znanych. Myślicie, że to Elisabetta go w końcu usidli? No i nawet jeśli to na jak długo? ====================================== Wyśmiała go gdy zaproponował, że zapłaci za wynajem. Ale auto wzięła bo gdzieś czytałam, że auto wzięła. No to rzeczywiście musi mieć dom z garażem, ale czemu nie chciała, żeby jej zapłacił za ten dom z garażem?

Gość ajadalejwdomu
Czytałam, że kupił jej jakiś pierścionek tej Elizabecie. Ale nie zaręczynowy. A gdzie pierścionek dla Bachledy? Kajdanki chyba :(

Gość ajadalejwdomu
Ale mnie dziś głowa od rana boli. STRASZNIE :(

Gość ajadalejwdomu
o dupie nawet nie wspomnę :O

Gość ajadalejwdomu
I gardło też mnie boli!!! :(

Gość ajadalejwdomu
Polański jeszcze napisał do swojego przyjaciela, który ma pozwolenie na upublicznienie kawałków listu, że słyszał gwar głosów ludzkich i solidarności, kiedy czytał poparcie dla siebie na papierze. Przyjaciel jest francuski. Miejmy nadzieję, że nie jest to jego...mąż - ten przyjaciel :(