Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghghhhg

Ważne pytanie dla osób otyłych lub łatwo tyjących

Polecane posty

Gość ghghghhhg

Proszę was, abyście napisały mi co i w jakich ilościach jadacie (dziennie), że tyjecie (tylko oczywiście normalne menu, nie te na diecie). Będę bardzo wdzięczna :)

Gość ghghghhhg
Może przesadziłam z otyłymi, chodzi mi o nadwagę lub po prostu tendencję do tycia.

Gość Sniadanie = 1 szklanka platkow
owsianych z rodzynkami i mlekiem 3,2% lub 2 kawalki chleba pumpernikiel z serem zoltym i pomidorem (nie uzywam masla), 2 sniadanie - jablko lub jogurt 0,3 l, obiad - 3 male ziemniaki lub 2 srednie, porcja ryby smazonej, porcja surowki, podwieczorek - jogurt naturalny, kolacja roznie, czasem brak, innym razem to co na sniadanie. Raz w tygodniu paczek albo kilka ciastek

Tak ze chyba nie jem przesadnie duzo, ale z powodu pracy malo sie ruszam i tak oto waze przy 166cm - 82 kg :(

Gość ghghghhhg
To ja tyle jedząc jeszcze bym schudła... :O :(

Mam kolezanke, ktora je rownie malo, ale wazy masakrycznie duzo. Bo ma problem z tarczyca... A w ogole czemu pytalas?

Gość ghghghhhg
Pytam, bo bardzo chcę przytyć ok 10 kg (ważę 40 przy 160 wzrostu)

Gość ghghghhhg
To moje przykładowe menu: 1) kajzerka z masłem, szynką, serem, ogórkiem 2) owoce (mandarynki, pomarańcze) 3) ciastko (napoleonka, szarlotka, czy co akurat upiekę) albo baton (zupa ale nie zawsze) 4) obiad - 3 pałki z kurczaka + pieczone kartofle (albo purre, czyli z masłem, śmietaną) 5) paczka pierników (tj około 700 kalorii) 6) tosty (zależy od apetytu: 2 albo 4, z szynką albo serem i ketchupem) albo jakaś zupa z proszku :/ Nie obce są mi McDonaldy, KFC itd.. Czasami jem mniej, nie zawsze tyle samo.

w takim razie powinnas napisac ze nie szukasz latwo tyjacych, a takich, ktorych otylosc wynika z niezdriwego trybu zycia. Mysle, ze powinnas jesc duzo owocow, one zawieraja mnostwo cukrow, ale to zdrowe w sumie cukry. Duzo bialego pieczywa, makaronu i smietany...