Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajadalejwdomu

ale jestem zdezoriwentowana-corobić?

Polecane posty

Gość ajadalejwdomu

ktoś do mnie dzwonił (może w sprawie pracy???) a na mojej głupiej komórce zero telefonu kto (numeru). Kto to mógł dzwonić? Jak myślicie? Czy w pierwszy dzień po świętach mogli dzwonić w sprawie pracy? Zanim doleciałam do komórki to był już tylko napis CALL MISSED i zero numeru. Chyba wypieprzę tę komórkę na śmietnik :( Ale zawsze zapisuje numer - co jej się stało :( Kto ma podobne problemy? :(

Gość kurtka.debenhams
a gdzie mieszkasz?

Gość ajadalejwdomu
Nie wiem czy mam tam dzownić dziś czy jutro (bo pomyślałam se że jutro będę dzwonić, a tu telefon). Nie chcę żeby pomyśleli, że jakaś nadgorliwa jestem. W końcu po świętach może mnie jeszcze nie być, nie? Gdzieś wyjechałam czy coś? Jak uważacie? Co tu robić? :( Jeszcze nie wiem kto dzwonił :(

Gość ajadalejwdomu
Na wsi mieszkam i nienawidzę tej wsi. :( Oto problem mój :( Ja już wszystkich nienawidzę tu. I tyle mam zasadniczo komukolwiek do powiedzenia. Znowu kilka lat zanim się przez kolejne zera uspokoję :( Budzę się i mam ochotę wsyzstkim łby pourywać. Czy ja jestem normalna w ogóle? :( A wczoraj w sumie chyba z 3 godziny ryczałam. Ale najgorsze jest to, że i tak już było gorzej. Przysięgam. Już było ze mną gorzej. Ja dostawałam już takiej histerii z powodu płaczu wiele lat temu, że po prostu mnną trząsło. Teraz to tam tylko się rozpłaczę i koniec, a kiedyś? Ale jeszcze raz coś takiego i normalnie kupię se pistolet i zastrzelę. Będę strzelać bo mi się nie chce gadać :( Szkoda czasu na gadanie :(

Gość kurtka.debenhams
a dlaczego nie masz polskiego menu w telefonie?