Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfvdfvfdvfvfdvfvf

kocham go ale tak bardzo sie boje

Polecane posty

Gość vfvdfvfdvfvfdvfvf

ze mnie zdradzi- jest wysoki, przystojny, młody, bystry kurcze moze miec kazda ze mnie uderzy-moj ojciec bił moja matke, traktował ja jak zero, a ja sie tego boje i widze ze lgne do takich mezczyzn apodyktycznych, nie znoszacych sprzeciwu, moj facet tez jest nerwowy i boje sie ze kiedys mnie uderzy chociaz on powtarza ze nigdy tego nie mogłby zrobic ze bedzie pił-ojciec alkocholik a moj facet widze ze lubi strzelic sobie czesto piwko(albo i 8;/ ) ze znudzi sie mna- nic szczegolnego w zyciu nie robie generalnie jestem niesmiała i malo towarzyska

Gość vfvdfvfdvfvfdvfvf
chce dobrze wybrac mezczyzne z ktorym bede wciaz mi powtarzano zebym sie dobrze zastanowiła a on kochany jest ale czasem jak sie zdenerwuje to ja sama sie boje i siedze obok przerazona-pamiatka z dziecinstwa

To z nIm porozmawiaj i powiedz o swoich lękach .Nic więcej nie możesz zrobić .Jeżeli obawy okażą się prawdziwe - decyzja nalezy do Ciebie .Powodzenia :)

Gość vfvdfvfdvfvfdvfvf
rozmawiałam twierdzi ze przesadzam ale juz raz mnie szarpnął -gdy sie wkurzyłam i stwierdziłam ze ide do domu to on mnie złapał za reke i skierował do jego domu wiec sama nie wiem;/

To trzeba było obrócić się na pięcie i odejść .

Gość vfvdfvfdvfvfdvfvf
szarpalismy sie chwile ale on jest silniejszy wiec siedziałam zła cały wieczor i obrazona u niego generalnie na siłe mnie wepchnał do siebie

Gość vfvdfvfdvfvfdvfvf
up

Gość vfvdfvfdvfvfdvfvf
ale tez troche w tym mojej winy bo mogłam nie robic cyrków chociaz troche sie zdenerwoałam wtedy jakbym weszła do niego to nie byłoby szarpania potem sie juz pogodzilismy i bylo dobrze ale cos mi w glowie wciaz siedzi ...

Gość vfvdfvfdvfvfdvfvf
up