Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

BRUNATNE PLAMIENIA ,co to może oznaczać?

Polecane posty

Witam, wczoraj ok 18.00 zauważyłam na majtkach brunatne plamienia, okres powinnam dostać 02.01, ostatnia @ była 05.12,brzuch mnie nie bolał, wczorajj może ze 2 razy mialam lekki tak jakby skurcz, pierwszy raz coś takiego mam i nie wiem czy to coś poważnego. Dodam że mieszkam w Anglii, nie tak łatwo jest się tu dostać do ginekologa więc chciałabym się od Was dowiedzieć, czy miałyście coś podobnego i wiecie co to może być. Przy najbliższej wizycie w Polsce udam się do ginekologa, na badania, ale do tej wizyty jeszcze daleko. Dzisiaj po obudzeniu, nie miałam już plamień, ale czuje takie "kręcenie' w brzuchu jak na okres. W maju mamy zamiar rozpocząć starania o dziecko, a chcemy się wstrzymać jeszcze te 5 miesięcy bo na wycieczkę za granicę chcemy jechać. Proszę o poradę. Z góry dziękuję

Gość mysle ze po prostu
dostaniesz okres. Czasm sie tak zaczyna . Ja tez mam cos podobnego tylko to jest taka smierdzaca , brunatno-krwista wydzielina :O sama juz nie wiem c robic . Okres mialam 12.12 a tera to po prostu za wczesnie. Martwie sie bo to moze wskazywac nowotwor :O Sorki ze Ci sie wcinam w topik ale moze ktos mial cos takiego co ja i powie mi co to jest???

nic nie szkodzi:)Ja mam te plamienia bezzapachowe, no i naczytałam się za dużo w necie że może to oznaczać zagnieżdżenie się zarodka i sprawdziłam, który to mógł by być tydzień i z kalkulatora wyszło mi, że 4 a tam piszą że w tym tygodniu zagnieżdża sie zarodek, także jak bym była to bym się cieszyla, ale nie moge się jeszcze nakręcać bo pewnie okres dostane normalnie, ale problem w tym że zbliża się sylwester i jak to w sylwestra pije się alkohol, a ja mam okres dostac 02.01 i w łaśnie to mnie martwi, a jak bedę chciała zrobić test to nie wiadomo czy wyjdzie... a mąż będzie mówił że przesadzam, ajjj sama nie wiem.

napisz czy dostałas ten okres ... ja zawsze mam co 28 dni,,, miałam dzisiaj dostac i cisza... ale brzuch mnie boli jak na okres .. od rana siedze z pampersem i czekam na ciocie z ameryki :) w sumie ja podejrzewam ciaze bo poprzedni okres dostałam 3 dni wczesniej i trwal zadziwiajaco dlugo bo az 9 dni w tym 3 dni plamienia same ... juz wtedy cos podejrzewałam ... eh

Okres mam dostać dopiero 2 stycznia także jeszcze 4 dni. Co do możliwości to może i była bo kochaliśmy się bez zabezpieczenia z finiszem w środku po tym jak skończyła mi się miesiączka a trwała 5dni, czyli jakoś 10-12 grudnia. Potem były stosunki z prezerwatywą i przerywane, za bardzo nie zwracamy uwagi na zabezpieczenia bo i tak pragniemy dziecka, tyle że do maja chcemy poczekać. No i raczej mi się na ciążę nie zapowiada, bo w ten sposób uprawiamy seks już od paru miesięcy i nic, jedynie co, to te dziwne plamienia mnie zaniepokoiły i tyle, bo brzuch pobolewa tak samo jak przed okresem.

Gość saleminka8
czasami brunatne plamienie oznacza problemy hormonalne,jakieś chwilowe zachwianie równowagi hormonalnej

Gość i jak się zakończyła
ta historia?

Historia skończyła się tak, że w sylwestra miałam okres z takim bólem brzucha, że ledwo co mogłam wytrzymać, a dzisiaj już mi się kończy. Także pewnie to były jakieś problemy hormonalne.