Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

escapelle

Polecane posty

czesc mam pilne pytanie wykupiłam escapelle. recepte dostałam od lekarza rodzinnego ktory powiedzial zebym wzieła 2 tabletki a a aptece powiedziano mi zebym wzieła jedna tabletke a w razie wymiotow po 3h zeby od razu wziasc druga. jestem jakies 12h po stosunku co zrobic? prosze o szybka odpowiedz

Gość
jak najszybciej weź JEDNĄ TABLETKĘ, gdybys zwymiotowała w ciągu 3 godzin to dopiero weź drugą. Ale jak nie zwymiotujesz to jedna Ci na 100 % wystarczy!!!! dał Ci dwie w razie czego, a nie żebys wzięła dwie na raz!!!

Zgadzam się. Standardowa dawka to 1 tabletka. Jeżeli jej nie zwymiotujesz, to nie bierz drugiej.

dzieki wziełam druga.a mam jeszcze jedno pytanie. po tej tabletce mozna normalnie spozywac alkohol?

dzieki wziełam druga.a mam jeszcze jedno pytanie. po tej tabletce mozna normalnie spozywac alkohol?

Gość
A po co brałaś drugą, jak Ci nie zwymiotowałaś i nie miałas biegunki??? Chyba mozna pic alkohol, to hormon a nie antybiotyk. jak wzięłaś dwie to na pewno Ci się okres rozlegujuje. Ale na jak długo to nie wiem, każda ma inny organizm. Pozdrawiam.

Gość
myffka a po co brałaś drugą? chyba można pić to hormon a nie antybiotyk. pozdrawiam

Gość myffkao
nie wziełam 2 tabletki tyko jedna

Gość do kasacjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
puszcasz sie u uprawiasz seks znow za chwile by znow miec schize ze wpadniesz???????????????????????? nie pij lepiej wiecej

a moze popatrzna siebie czy ty sie puszczasz a nie oceniaj innych na poczatku ;/

Gość
dostalam dzisiaj okres, w terminie, normalny kolor. jestem happy!!! Pozdrawiam!!!!

Gość Michał Zaradny
Witam Więcej informacji na temat antykoncepcji awaryjnej znajdziesz na www.wpadka.pl, a w razie jakichkolwiek wątpliwości napisz do eksperta, który na pewno rozwieje wszelkie Twoje wątpliwości: http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs