podszywacz z licencją nr 007 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Szukam wolontariuszy, którzy odpowiedzieliby mi na kilka pytań, chciałabym zorientować się ile osób mogłoby mi w tym pomóc. moje narzędzie badawcze nie jest jeszcze skonstruowane, gdyż najpierw muszę się zorientować ile osób mogłoby odp. Jeśli ktoś byłby tak dobry i mógłby mi pomóc byłoby super:) pytania wysłałabym na maila w odpowiednim czasie. pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zalogowana 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podszywacz z licencją nr 007 0 Napisano Grudzień 28, 2009 także jeśli ktoś chciałby pomóc, to proszę podać maile i za jakis czas wyśle Wam pytanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podszywacz z licencją nr 007 0 Napisano Grudzień 28, 2009 nie ma chętnych? wolontariusze wymarli?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do góry rece Napisano Grudzień 28, 2009 pytanka ,pytanka ,a sam /sama sobie odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podszywacz z licencją nr 007 0 Napisano Grudzień 28, 2009 i spreparować badania? niee dzięki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złotowłosa88 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Hmmm...ja byłam wolontariuszem.Zależy jakich szukasz, ja byłam w domu dziecka i kilka dni w hospicjum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podszywacz z licencją nr 007 0 Napisano Grudzień 28, 2009 zależy mi aby pozyskać odp od wolontatriuszy z kilku organizacji - żeby pokazać szerokie spectrum sektora NGO'S;) także zgłaszać się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podszywacz z licencją nr 007 0 Napisano Grudzień 28, 2009 zanim zrobie swoje narzędzie badawcze muszę wiedzieć ile osób byłoby chetnych do pomocy, bo od tego zależy czy przeprowadzę te wywiady czy nie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podszywacz z licencją nr 007 0 Napisano Luty 13, 2010 wolontariuszy proszę o zgłaszanie się. nie ważne czy pracujecie w domu dziecka, z dziećmi czy z osobami starszymi... zgłaszać się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach