Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 987456321

pruderia i seks

Polecane posty

Gość 987456321

Mam problem z żoną - po urodzeniu dziecka stała się bardziej pruderyjna, w seksie nie ma ochoty na eksperymenty, nie kochamy się już po kilka razy. Twierdzi , że jej nie wypada bo teraz jest matką. Ale nie miała problemu, żeby biegać topless ze znajomymi na działce (oni byli na golasa) i nie było sprawy, bo przecież zna ich tyle lat. Wyglądało to obrzydliwie. Ale jak w telewizji jest nawet jedna scena erotyczna, to normalnie koniec świata - burzy się, zmienia kanał. Nie wiem jak z nią porozmawiać, bo od razu się czepiam i jestem obrzydliwy - mając dokładnie takie potrzeby i światopogląd jak wcześniej.

No po części staraj się ją zrozumieć, kobiety po urodzeniu dziecka mają wiele obaw, nie są już takie perwersyjne, większą wagę przywiązują do dziecka, więcej czasu. Może staraj się z nią zwyczajnie pogadac???/

Gość 987456321
tyle że teraz wygląda na to, że w stosunku do mnie jest bardziej pruderyjna i ma więcej zahamowań. przed znajomymi nie miała problemu żeby się rozebrać. a było to o tyle obleśne, że mężowie jej koleżanek nie ukrywają, że lubią sobie popatrzeć. jest mi przykro.

Gość wuja dobruja raduja
jest też zaburzona gospodarka hormonalna. najlepiej porozmawiaj z żoną: powiedz jej, że masz potrzeby, że jest seksowna, pociągająca i piękna, bardzo jej pragniesz i chciałbyś się z nią kochac kilka razy dziennie. jesli ona sie obawia, że dziecko Was nakryje, albo usłyszy, czy cos, to możecie np robic to w innym miejscu niz dom, ewentualnie podrzucic dzieciaka sąsiadce, babci, koleżance, albo dac do przedszkola, bądz wynając nianie na godziny.... jeśli to nie podziała polecam wizyte u seksuologa - być może ma obniżone libido przez np. hormony, albo być może ma inne stresujące sprawy na głowie.

Gość 987456321
szkoda, że tylko w stosunku do mnie jest pruderyjna. nie rozumiem - rozbiera się przy obcych, a mnie tak jakby zaczęła się wstydzić. wszystko jest dopasowane do jej dobrego samopoczucia albo jego braku. staram się być wyrozumiały, ale wydaje mi się, że sama sobie narzuca jakieś ograniczenia. jednocześnie często zupełnie swobodnie z nich rezygnując.

Gość wuja dobruja raduja
no to powiedz jej to kur wa

Gość 987456321
powiedziałem i dostałe jeszcze zj..bę, że chodzenie nago jest takie naturalne. a sypianie z mężem to już nie?