Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem złym człowiekiem

jestem wredna i podła

Polecane posty

Popełniłam w zyciu tyle błędów...

Gość TheRightMen
tez mam takie wrazenie...

Gość zgadza sie......
tu nie udziela się spowiedzi. idź z tym do księdza, grzesznico :P

kradne kłamie w żywe oczy jestem cwana, nie robie niczego bezinteresownie, wszedzie szukam korzyści zdradzam jak jestem w związku a nawet jak nie jestem to spotykam sie z kilkoma naraz i kazdemu mowie ze on jest jedyny pije, pale zrobiłam coś jeszcze, cos najgorszego moge tak wymieniac w kołko... ... a mam dopiero 20 lat:(

Gość kiteczekm
phi ja tez i co???

Gość to nic nowego
niczym nas tu nie zaskoczysz, większość kobiet taka właśnie jest.

do ksiedza? jestem ateistka, nic mnie nie przekona do tego zeby pojsc do obcego faceta i mowic mu co zrobilam zlego, co on mi pomoze,nawroci mnie kazac mi odmowic jakies smieszne litanie?to zrobi ze mnie dobrego czlowieka? nie sadze. moje sumienie i tak nigdy nie bedzie czyste, nigdy! a spowiedz to tylko taka prowizorka, gdzies wkoncu musze to z siebie wyrzucic, a to jest jedyne miejsce, forum jakie znam gdzie nie musze sie logowac, wchodze i pisze z miejsca.

to ze mam 20 lat a jestem juz taka przepalona, co ze mna bedzie za kilka lat? jest we mnie tyle zlosci, zlych emocji...nawet nie staram sie byc dobra bo czlowiek dla czlowieka wilkiem.

Gość kiteczekm
bedzie git

Gość zgadza sie......
zacznij pisać pamiętnik. jest nadzieja, że jak będziesz czytać w pamiętniku te notatki, to jednak zmienisz cos w sobie. nie zaśmiecaj tego forum. szkoda na to czasu. nikogo to nie obchodzi co robisz, a to, że jesteś anonimowa, nie upoważnia cię wcale do pisania tutaj. to miejsce przeznaczone jest na uczucia. to forum uczuciowe, a nie pranie własnych brudów, z którymi nie możesz sobie dać rady. pozdro i w mordę sierpowym 🖐️))