Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorący Mietek

Czy wybrałybyście faceta na sex wiedząc że ma penisa 10cm?

Polecane posty

Gość Gorący Mietek

Oczywiście inne argumenty jak kasa nie wchodzą w grę, facet przystojny, niebogaty i ma 10cm we wzwodzie, obwód ok 11-12cm. Proszę o szczere odpowiedzi.

gdybym wiedziala od razu to nigdy w zyciu :P a jak okazaloby sie w trakcie zabawy, odbebnilabym swoje i wiecej juz bym sie nie spotkala. nic nie poradze ze lubie wieksze okazy :D

Gość Czuły Czesław
Jak wiemy aksjomat ekstensjonalności pozwala nam stwierdzić które dwa zbiory posiadają identyczne elementy.Sposób rozważań jest jednak ograniczony jedynie do systemu binarnego. Czy uważają Państwo iż mogła by istnieć metoda pozwalająca zastosować ósemkowy system liczbowy do przeprowadzenia dowody relacji izomorficznej poprzez aksjomat ekstensjonalności? Będę wdzięczny za konstruktywne i rozwinięte opinie.

Gość Kawałek prawdy
aaaa...mój najlepszy facet w łóżku miał właśnie mniej więcej tyle...a był bogiem! co on nie potrafil zrobić, nigdy nie zrozumiem na czym polegały te jego sztuczki, ale potrafił rozpalić mnie do czerwoności, był po prostu świetny w łóżku. Jak nikt inny! wysoko postawił poprzeczkę ;) choc ta miała parę cm tylko hehehehe więc to serio nie ma znaczenia, jeśli tylko nie dasz się pożreć kompleksom!

Chcę odpowiedzi od zaczernionych forumowiczek bo ostatnia odpowiedź wygląda na podszyw faceta.. Dziękuję za dwie pierwsze szczere odpowiedzi....

Gość Kawałek prawdy
a właśnie że jestem kobietą :D przykro mi! :D:D:D co zrobić że On był taki dobry w łóżku???? Ale jak mniemam to wyjątek, bo reszta facetów była tak przekonana o swojej wspaniałości, albo tak zakompleksiona, że łóżko z nimi było nudne, żenujące, zero ognia i nieprzewidywalności! Czasami nawet to śmiać mi się chciało, w szczególności gdy jeden z nich był święcie przekonany że doprowadza mnie do szału swymi "pomysłami"..ech...

Gość Gosiaq22
Ja miałam takiego delikwenta raz i nigdy więcej! Sex był porażką, nic nie czułam, nawet nie wiedziałam kiedy skończył. PORAŻKA !!!!!!!!!!

Gość Gorąca_24
u mnie bez żadnych szans.

Gość kotka łaskotka
Nawet gdyby miał ze 20 cm i najpierw mnie o tym poinformował to sorry - no way.

Gość Gorąca_24
Mnie tylko i wyłacznie panowie z kutasami o średnicy wiadra mogą zadowolić 🖐️

Gość Ja bym 20cm nie przepuściła
mógłby mi o tym mówić przed, w trakcie i po. ;-)

I tak właśnie małe fiutki się tu dowartościowują, podszywy, podszywy i podszywy.... żenada!

I tak właśnie się małe fiutki tu dowartościowują - podszywy, podszywy i podszywy.... ale pamiętajcie Z GÓWNA BATA NIE UKRĘCICIE !!!

Gość wąska w pasie xxx
nie wyobrażam sobie seksu z takim małym penisem, gdyby wiedziała facet byłby skreślony.

Gość eksiom
mnie się kiedyś zdarzył taki mały w łóżku było cudownie nigdy nie powtórzyłam tego z nikim innym ale jednak ulgą było poczuć coś większego

Gość niestety drogi mietku
szukaj matki polki. jej wszystko jedno bo i tak twojego kutaska w życiu nie zobaczy, wszak seks bedzie tylko po ciemku, pod kołderką i po bożemu

Gość Room Boom Pac Kac. D .
Jest różnica między małym penisem i małym biustem-wziąść się da i zaspokoić faceta za pomocą biustu, nawet mając AA. Ale małego penisa kobieta nie czuje, nie dosięga on dobrze i odpowiednim miejscem wszystkich trzech ważnych punktów w jej pochwie (bo jest nie tylko punkt "G"). I kropa. Ale! Co to pytania, raczej nie.

Gość nie wybieram faceta
na seks, wybieram faceta na życie

Gość booshee
co za temat.........

Gość qfgdhgmjnhbg
nie nazeała bym tego sexem .

Gość hehe dobrze napisane
potwierdzam to co wyżej napisane, nie można stosunku z penisem 10cm nazwać seksem ;-)

Gość moniasdd34
jedyna zaleta to to ze wejdzie cały do ust

Gość rwerwerwerwer
ale małym łatwiej pupę przeorać...

nie wybieram faceta - nie ukrywajmy, ze sex w zwiazku jest wazny i gdy sie nie uklada w lozku to sie nie uklada tez poza nim :) no chyba ze do konca zycia albo bedziesz sie brandzlowac wibratorkiem, albo sobie kochanka z duza pala znajdziesz :D

Gość
może i bym wygrała takiego ,jeżeli miał by sprawny i dłuuugiii język :D:P