Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uroczaa

zdjęcie innej

Polecane posty

Gość uroczaa

Witajcie jestem z chłopakiem od 7 miesięcy jest cudownie ale po nie udanym związku jestem ostrożna więc od czasu do czasu sprawdzam mu telefon choć nic nie wskazuje na to,że ma inna to przypadkiem pewnego dnia w portfelu zamiast mojego zdjęcia jest zdjęcie innej kobiety nie wiem co mam o tym myśleć nie chce się przyznać,że go sprawdzam i przeglądam więc mu o tym nie powiedziałam tylko nie wiem co mam teraz myśleć i robić pomożcie i doradzcie.

Gość no trzeba było nie grzebac
bo teraz głupio się zapytać, a to może być każy: mama, ciocia, siostra, kuzynka, bratowa, koleżanka, inna dziewczyna :P, była dziewczyna, dziewczyna która wpadła mu w oko :)

Gość uroczaa
Masz racje głupio tylko to napewno nie jest nikt z jego rodziny bo cala najblizsza rodzinkę już poznalam:-)

Może to zdjęcie jego mamy gdy była młoda albo siostry z przed kilku lat, dlatego nie rozpoznałaś.

Gość uroczaa
Nie ma siostry jest jedynakiem a mama jego jest brunetka a zdjęcia z przed lat oglądałam:-)Ja naprawde nie wiem co myśleć mówi mi,ze mnie kocha a nosi zdjęcie innej to bardzo boli:-(

Gość ja mam 2 portfele
a w nich zdjecia 2 bylych, tzn jeden do jednego portflea drugi do drugiego bo kiedys wsadzilam i od tej pory nie wyciagnelam, jakos mi sie zapomnialo, przyzwyczailam sie

W takim razie nosi w portfelu zdjęcie byłej dziewczyny. Trzeba było mu kupić na gwiazdkę nowy portfel, taki w którym nie ma miejsca na włożenie zdjęcia. Albo kupić portfel i włożyć tam swoje zdjęcie.

Gość uroczaa
Na to nie wpadłam,ze by mu kupić nowy portfel:-(ale nosił moje zdjęcie bo widziałam jak je wkladal do portfela od niedawna ma to nowe zdjęcie tłumacze sobie,ze mnie tym sprawdza czy mu szperam w jego rzeczach ale mnie ten fakt bardzo rani bo ja go bardzo kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego:-(

Gość uroczaa
Sprawdziłam na ekranie ma moje zdjęcie w fotkach nie ma nic tak samo zadnych smsow i polaczen telefon jak jetem z nim cały weekend lezy na wieszku i milczy gdy by miał coś do ukrycia to by pilnował telefon chyba,ze jest taki sprytny:-(

Gość uroczaa
Co ma wspolnego czy jestem blondynka czy brunetka?