Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koijif

TELEWIZOR LCD

Polecane posty

Gość koijif

Witam, Zamierzam kupić telewizor LCD 32" ale nie bardzo wiem na co mam zwrócić uwagę, jakie funkcje itp. co polecacie, jaki typ??

Gość wrzuć na luz_
- rodzaj tunera - częstotliwość odświeżania - szybkość reakcji - rozdzielczość - ilość gniazd HDIM, PC, USB - ustawienia obrazu - design

Zależy do czego, filmy, telewizja, może blueray, czy masz kanały HD, czy planujesz podłączać jakąś konsolę/komputer? Niektóre telewizory nadaję się lepiej do jednej rzeczy, inne do drugiej .

Hmmm, no ok, to się podłączę ;) Telewizor full hd, dekoder cyfrowy lub kablówka, do którego można podłączyć xboxa, gabaryty - im cieńszy tym lepiej ;) coś koło >40 cali... Nie obrażę się, jak będzie ładny :D Te mi się podobają: http://www.telix.pl/artykul/cienki-jak-tafla-szkla-telewizor-lg-sl9000-3,30080.html Jak myślicie? Co możecie polecić? :)

LG SL 9000 to bardzo fajny telewizor, cienki, dobre parametry i z tego co oglądam w sieci, nie jest taki drogi. Świetny kontrast i czas reakcji, podejrzewam, że gry będą bardzo dobrze wyglądać na nim. A jeżeli mniejszy i trochę tańszy, to proponowałbym LG LH5000 :http://www.ceneo.pl/2320201

Gość internista
Neptun jest dobry.

Neptun? :) Taki zabytek? :P Nie no spoko, rzecz gustu ;) Moor - dzięki wielkie za pomoc, ten mniejszy też fajny, ale nie wiem, czy jednak coś większego nie będzie lepsze... A jak myślisz, opłaca się kupować coś większego niż 42 cale?

Jak możesz to ten model ale 47 cali ;) Ale jeszcze napisz jak daleko siedzisz od telewizora

Gość hemmmmmmmmm
a jakie marki polecacie? ( lub odradzacie)

Gość mobilki_mobilki
jeśli chodzi o mniejsze, tańsze, ale funkcjonalne - Haier le22g610cf

Gość gość
pozwolę sobie polecic telewizory marki Samsung. mają dobre albo nawet bardzo dobre matryce i niezłe wykonanie. to tzw "średnia półka". od wielu lat ma sprzęt tej firmy i wszystko jest OK uważam również, że odwzorowanie kolorów jest znakomite w przeciwieństwie do większości porównywalnych cenowo telewizorów.

Gość gość
Ja mam telewizor LG 42 calowy za 2850 zł. i jestem zadowolona.Ma wszystko co potrzeba.Co to za bajer ze 9000 zł. kosztuje telewizor? Jasne,że są telewizory z***biście drogie ale nie ten o którym mowa:D

Gość alankowa999
a ja podobnie jak mobilki_mobilki poszłam w drugą stronę i kupiłam mega tani telewizor :D bałam się trochę bubla za 600zł, ale po kilku miesiącach jestem bardzo zadowolona zarówno z obrazu fullhd, jak i ilości możliwości - różne rodzaje wejść, tunery cyfrowe, ecosaving itd. chodzi mi o tego samego Haiera właśnie, LE22G610CF, który na allegro w okazjach jest obecnie za 599zł (niestety nie mogę wkleić linku do postu, ale każdy powinien go znaleźć bez problemu) :D

Gość gość
jak LCD to ja mogę Ci zaproponować prawie 32", konkretniej to 29". Ludzie pisali wyżej o Haierze 22", ale przy takich wymaganiach lepszym wyborem byłby Haier LE29C810C, 29". Ma w sumie wszystko to samo co ten mniejszy z tego co widzę, no tylko rozmiar inny :) Uniwersalny, funkckonalny i tani, więc nie powinnaś być zawiedziona. Sam miałem brać coś innego, ale jak sprawdzałem tego Haiera 22" na Allegro to przypadkiem tradiłęm na tego 29" za 850zł, bo też był w wyróżnionych aukcjach czy okazjach, już nie pamiętam dokładnie teraz