Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żleka

dziwny ksiadz..

Polecane posty

uczyl nas ksiadz ktory na lekcji esemesowal sobie z jakas laska z domu dziecka.. wychodzil z klasy i do siebie dzwonili pozniej okazalo sie ze sie zenia.. teraz uczy nas ksiadz ktory niedawno w swojej dawnej parafii robil "czarne listy" osob ktore nie zaplacily miesiecznej "kwoty (20zl)" nie wazne czy biedni.. czy nie stac ich na taka "tace" po prostu wpisywal ich na liste, niektorzy mieli nawet dlugi na pare tysiecy.. , na kazaniach milczal... | teraz zjawil sie kolejny ksiadz ktory twierdzi ze nasz proboszcz i inni sprowadzaja sobie dziwki.. ksiadz ten uwrywal sie w kzakach przy kosciele i krzyczal ze "proboszcz to pedal" normalnie zal dupe sciska .. co to za kosciol ?

Gość Pener Szwak
ruchać im się zachciało

prawdziwe oblicze księży :) dlatego nie chodzę do kościoła, nawet w Boga nie wierzę. Księża to banda złodziei kombinatorow i dziwkarzy

o .. albo ten co esemesowal.. kiedys na ebraniu z mlodzieza..- ej jak myslicie co sie staniej jak na allegro wystawicie zdj takiego nowego mercedesa...? ( wszyscy milcza .. nie wiedza o co chodzi..) - no jak mysilcie... ? jacy ludzie sie do was zglosza...? ...?... (cisza) - tacy z GRUBA KASA !.. ( i zaczal tak rekami pocierac)

Gość muchaaaaaa ...
franka z warszawy - rozumiem nie lubieć księży ja też nie jestem ich fanką ale jak można nie wierzyć w Boga? myślisz że jak powstał świat, kto nad tym wszystkim czuwał, gdzie był początek? krasnoludki?

Gość noooooooooo ile ci placa
szmato? i kto?

Gość do góry rece
to nic dziwnego ,

na na biologię chodziłaś???? to powinnaś wiedziec jak świat powstał, bujdy z biblii mnie nie przemawiają. Poza tym jakby Bóg istaniał to by tyle złego się nie działo

hehe. a jak on sie smieje .. jak szatan xD wszyscy tak do niego.. a on -WIEM :D

Gość Offfffffffffffff
FRANKA, ja się o tym na geografii uczyłam :O

albo ostatnio powiedzial do dzieci - jestescie grzeszne!.. no zobaczcie jakie wy pyszne jestescie..! sama pycha.. ale wiecie co macie zrobic? bierzecie skarbonki i wszystko wrzycacie do puszki.. a nie na cukierki ..| oczywiscie ja nie mowie ze wszyscy tacy sa.. ostatnio przyjechal goscinnie jakis inni mowil takie kazania ze az normalnie chcialo sie wierzyc w boga..

Gość muchaaaaaa ...
Franka z Warszawy - tak chodziłam na biologię ale skoro jesteś osobą inteligentną a zakładam, że tak to chociażby na tak zwany chłopski rozum mozesz pomyśleć że to wszystko musiało mieć jakiś swój początek. Z nicości się nic nie wzięło. A to że masz intuicję albo głos sumienia, to też nie pochodzi z nicości. Współczuję na serio takiego myślenia.

Gość muchaaaaaa ...
sa, byli i będą, świata nie zmienisz

wiec po co kosciol ..? powinno byc tak ze kazdy "modli sie" na wlasna reke.. itd. bo taki kosciol to przeciez jedna wielka FIRMA jest ..

Gość przeciez ten artykul
jest z 2008 roku!!

tak z 2008 mowie ze w jego danej parafii tak robil.. ale go ojebali i niby sie opamietal .. teraz jest w mojej parafi.. list nie robi ale zachowuje sie podobnie..