Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rennata 24lt

Ratunku. Tesc moj chce sex

Polecane posty

Gość Rennata 24lt

Mam 24l kochanego meza i 1dziecko jestesmy po slubie 5l. Zyje nam sie wspaniale ale przez jakies 3mies,tesc mi sklada propozycje seksualne,niemowie otym mezowi bo by pobil jeszcze Ojca swojego noi bysmy byli nazawsze wrogami, niewiem co robic ,pierwsze udawalam ze nieslysze dopoki on niesciagna spodni ale niechce otym opowiadac wybieglam wtedy z domu. Co zrobic

Gość skąd piszesz skoro wybiegłaś z
domu :classic_cool:

Gość nakarmić głodnych
jak mawiał najwiekszy sekciarz świata

Gość Rennata 24lt
Jestescie b.zlosliwi czy ktos mi da madra rade co zrobic

możesz postraszyć teścia, że jeżeli nie przestanie to powiesz o wszystkim mężowi.

Gość kiedy szkoła będzie czynna
? chodzi mi o podstawówkę

Gość jesteś prymitywna
dlatego piszesz tu o tym. :P

Gość Rennata 24lt
Kicikota -nowlasnie mowilam mu juz ,a ten ham ostatnim razem jak bylam unich z dzieckiem bo Tesciowa mnie prosila ,kazal jej kupic w pobliskim sklepie czekoladki dla dziecka i cos jeszcze ja bylam w kuchni i pilam kawe a on nagle mnie wola zebym szybko przyszla bo go serce boli ,ja wchodze a ten ham bezczelny mial sciagniete spodnie i sie masturbowal i mi muwi zebym podeszla wiec wzielam dziecko i ucieklam . Normalny czlowiek by tego niezrobil! I duzo podobnych sytuacji on twierdzi ze nikt mi wto niEuwierzy jak powiem. I co nawet nawrzeszczalam naniego ostatnio

Gość rznij007
rznij

Gość ja mam czworo
kup gaz pieprzowy i spryskaj nim fiuta. odechce mu sie spodni sciagac

to może ogranicz wizyty u teściów? powiedz mężowi ,że nie chcesz tam jeździć bo zachowuje się niestosownie i dziecko może to zobaczyć, wtedy Twój mąż pewnie zainteresuje się tematem...

Gość Rennata 24lt
Nowlasnie ale tesciowa dzwoni domnie i nic nie podejrzewa a ten ham sie cieszy jego czlonka widzialam juz w kazdej postaci i niechce tego hama znac albo wezne go i uderze tam wtedy ciekawe co powie? Jak myslicie

Gość wez go nagraj na komorke bedzi
esz miala dowod i wtedy bedzie sie mogl wypierac,dziad jeden

Gość granatowe
zrob mu zdjęcie komórką , albo nagraj film i powiedz , ze jesli kiedykolwiek jeszcze zdejmie przy Tobie gacie- zrob isz z filmu uzytek

Gość wez go nagraj na komorke bedzi
ja bym sie bala zostawiac dziecko w jego poblizu czy z nim!!!!

Sekator i ciach ciach... A potem wypchać i powiesić jeleniowi nad drzwiami jako trofeum... Mów mężowi bez żadnego zastanawiania się. Jego ojciec, jego żona - jego problem. tylko mała rada: - powiedz mężowi wtedy, kiedy będziecie gdzieś z dala od teścia, żeby miała czas ochłonąć... A potem zdaj się na jego poczucie penisowo-rodzinnej solidarności.

Gość Rennata 24lt
Jestescie KOCHANE! Nagram tego bydlaka na telefon mam 3,2megpixl kamere wiec bede miala dowod i potem jesli albo przeztanie albo pokaze mezowi Dziekoje kochane

Gość Rennata 24lt
Jestescie KOCHANE! Nagram tego bydlaka na telefon mam 3,2megpixl kamere wiec bede miala dowod i potem jesli albo przeztanie albo pokaze mezowi Dziekoje kochane

Gość gadu-99
Spróbuj raz ! Pamietaj o antykoncepcji !

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Emilia, czekam na http://phonesex.pl/ zadzwoń i zabawmy się.