Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DSSFDS

Potrzebuje pomocy, jeżeli ktoś ma zamiar obrażac niech nie wchodzi!

Polecane posty

Gość DSSFDS

Witam, Prosze mnie nie obrażać, wiem ze jestem bezmyslna.. Dałam sie ponieść chwili.. Ale stało się, a człowiek uczy się na błędach. jednak przejdzmy do rzeczy.. Moje cykle są 30 dniowe. Od ponad roku - regularne. Śluz płodny zauwazam.. jakies 5/6 dni po okresie. Okres mój trwa 7 dni. W 7 dniu uprawiałam stosunek przerywany.. a raczej.. około 3 minut kochaliśmy sie bez zabezpieczeniach, nastepnie zalozylismy prezerwatywe. Nie martwilabym sie ..gdyby nie to ze na drugi dzien czyli 8 dni cyklu.. zauwazylam płodny śluz.. jestem pewna ze był płodny poniewaz ciagnal sie jak kurze jajko..było go dużo.. Martwie się, poniewaz nie moge miec jeszcze dziecka.. Na badania krwi narazie nie mam jak jechac, poniewaz mieszkam na wsi.. jestem chora,a przychodnie mam daleko. Jednak apteke mam w poblizu.. i czy moge zrobic np test w czwartek (minie 2 tyg po stosunku). prosze o odpowiedzi!

Gość Matrykla1112
oczywiscie ze mozesz;) kazdy czasem daje sie ponieść chwili.. jesli chlopak niezakonczył wtobie to zadko sie zdaza zeby zajsc w ciaze