Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety kochają babiarzy

Kobiety kochają babiarzy co mieli wiele kobiet, prawiczków nie znoszą

Polecane posty

Każda marzy o takim babiarzu, ale nie każda u niego szansę ma. Kobieta wole być zdradzaną żoną niewiernego przystojniaka, niż mieć męża wiernego, ale przeciętnego. Tylko, że na przystojnego babiarza może sobie pozwolić kobieta atrakcyjna, a nie jakaś przeciętna szara mysz

Gość nie babiarzy tylko drani
z kasą. a czy taka baba zawsze była ruchana od razu? nie, też była dziewicą, babiarz też kiedyś był prawiczkiem, ale dzisiejsze dziewczynki o tym nie myślą:D

Gość
głupia teoria :D zacznijmy od tego, że nie każdy przystojniak jest babiarzem :p

Mało który przystojniak nie jest babiarzem, a co do kasiastych - brzydki kasiasty będzie dla kobiety tylko sponsorem, któremu kobieta będzie dawać tyłka na siłę jak prostytutka, by mieć z tego korzyści. Kobiety są leniwe i zamiast brać się do roboty to wolą tyłkiem zarobić na wygodne życie. Natomiast kobieta kochać będzie przystojnego babiarza i będzie mu przebaczać wszystkie zdrady

Gość
kto Cię tak skrzywdził? bo podejrzewam, że bez powodu nie masz takiego zdania o kobietach :D

Poza tym jak kobieta najpierw sama wypinała poślady przed babiarzami, to niech potem nie liczy, że porządny facet się nią zainteresuje. Nie jesteśmy frajerami

A ja sie zgadzam:classic_cool: Pociagaja mnie tacy faceci, ale zaczynam to zmieniac w sobie.Chociaz moge miec takiego przystojniaczka, to juz nie chce.Taki chuj nie bedzie wierny.Pytanie tylko mam jedno?Czy ladna kobieta, bede potrafila byc wierna takiemu przecietnemu?:classic_cool:

Gość kobieta ktora nie jest wierna
to dziwka. porzadna kobieta nie zdradza, a taka co zdradzila jest tylko kurwa i to na zawsze

Byc moze jest kurwa, ja nie twierdze, ze jest inaczej.Jeszcze z takim przecietnym nie jestem, wiec nie wiem.Tacy przecietni maja zajebiste charaktery, czego Ci przystojni nie maja.

Gość kobieta ktora nie jest wierna
ale jakos lecicie do przystojniakow i pozwalacie, zeby oni was bili

Sorry, na bicie nie pozwole ani przecietnemu ani przystojnemu🖐️ Jesli juz to ja moge przylac, jesli bedzie taka potrzeba:D:classic_cool: Poza tym nie lubie babiarzy, wiadomo ze ludzie oko przyciagaja rzeczy piekne:classic_cool: Ja z wlasnego doswiadczenia pisze, ze to dla mnie nie jest dobre.Pokochac trzeba czlowieka za to kim jest a nie jak wyglada, chociaz to bardzo trudne.:classic_cool:

Gość
ja tam nigdy nie lubiłam babiarzy-cwaniaków, fakt - może i oni nie byli mną zainteresowani :D ale wierz mi - nic mnie tak nie zniechęca do innych niż narcyzm i zadufanie w sobie ;) więc jednak nie każdej się to podoba

Ale bredzicie...cały rok tylko o pieprzeniu. :O kto z kim woli...czy lubi w kakało...jestprawiczkiem....jest dziewicom. Kórwa czy wy nie myślicie nigdy o niczym innym? Owszem ludzie to maszynki do robienia i płodzenia dzieci...niestety w przeogromnej większości rodzą sie tylko następne takie maszynki. Czasami urodzi sie ktoś wartościowy ale i tak jest skazany na życie wśró takich głąbów jak wy, dla których jedynym wyznacznikiem wartości człowieka jest jego atrakcyjnośc sexualna. I nie...nie mam z tym problemów, po prostu zastanawiam sie o co tyle chałasu?

Xmanrevenge -Rozumiem, ze Ty wlasnie urodzilas/es sie takim wartosciowym czlowiekiem. Od tego jest forum, jesli ktos dodaje nowy temat, to robi to po to zeby podyskutowac na dany temat.Jesli komus sie taki temat nie podoba, to ignoruje go.Proste!:classic_cool:🖐️

Ciężko ignorowac takie tematy jak jest ich masakryczna większośc. To tak jakbyś na lotnisku poradził/a mi, że jak nie lubie chałasu to moge sobie posłuchac śpiewu ptaszków :P

Gość
hałasu :o przez h (nie ch) :o

Gość
oraz: jest dziewicą (przez -ą a nie -om) :o

No i co z tym hał hał...bo często dyskutuje z moim psiakiem i nie chciałbym, żeby zraził sie do mnie z powodu głupich błędów...no weź napisz...

Gość
zalezy jakiej rasy :p szanujmy nasz język :classic_cool:

Gdybyśmy szanowali nasz język od mieszka I to teraz zamiast pieprzyc mówilibyśmy barłożyc i chędożyc :)