Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

f-light-er

Poznań

Polecane posty

Sorry dziewczyny, ale może mi doradzicie, może któraś z was szuka fajnego faceta. Rozwiedziony, przystojny i zaradny życiowo 31-latek pozna optymistycznie nastawioną do życia postać w wieku 25-33, która oprócz "tego czegoś" ma w sobie "jeszcze to coś" :). A tak na poważnie- jestem bardzo pozytywnym człowiekiem, który tęskni za normalnością związku z drugą osobą... zakupy w markecie, wspólne oglądanie tv, czy poprostu sprzątanie mogą mieć smak romantycznej kolacji, jeśli robisz to z osobą, którą kochasz. Będąc często w rozjazdach chcę tęsknić, rano budzić a wieczorem mówić dobranoc. Wyrozumiałość, szacunek, ciepło i miłość- to podstawy bycia szczęśliwym. Co mogę Ci dać? Oddanie, wierność, bezpieczeństwo, rozsądek, mnóstwo ciepła, wyrozumiałość, wsparcie i pełną lojalność. Mam synka, który ze mną nie mieszka. Zajmuje pół mojego serducha, druga połowa wolna, warunek- zaakceptować i polubić się z maluchem, bo to strasznie słodki i kochany mały człowiek :). Załóż moją koszulę i grube wełniane skarpety... jeśli dziś nie wyjdziemy z domu, możemy się poprzytulać przed telewizorem. Wersja skrócona- jestem przystojny, wygadany, dowcipny i inteligentny, mam dobrze prosperujący biznes, sportową furę i dupa... Nie potrafię poderwać dziewczyny. Zamknąłem się w sobie po rozwodzie. Niech mnie ktoś wyrwie :)

Gość drasklica
witaj

Gość podniecona Teresa
up :)

Gość Ania80111
oh.... ideał :)

Gość no cóż niestety
masz jedną wielką wadę, czyli....brak wad. No masz,a mówili, że ideały nie istnieją

Gość rykkk
+ dla Ciebie za synka!!!!!!!!!!!!!!!

Witaj, temat rozpocząłeś dawno temu i nie wiem czy już nie znalazłeś swojej "ropuszki":), ale jeśli nadal szukasz, nie dostałeś konkretnej odpowiedzi oprócz nic nie wnoszących w Twoje życie maili, odezwij się:)