Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zara bara bara

Skołowany przez ...

Polecane posty

Gość Zara bara bara

Cio myślicie o takiej akcji, byłem z moją Niunią 5 latek, rozstaliśmy się jakoś na koniec października, do tej pory mieliśmy sporadyczny kontakt, parę spotkań, czy to u mniej w domu czy gdzieś na mieście na kolacji, nalegałem, żeby wrócilła Ona cały czas twierdzi uparcie, że nie wie czy chce, odpuściłem, czasem się odezwała eskiem czasem ja, parę dni temu były święta oczywiście spotkaliśmy się, złożyliśmy życzenia, wymieniliśmy upominkami, po świetach miałem urodziny przyszła złożyła życzenia, zapytałem czemu pryszła, odpowiedziała: "że jestem dla niej kimś bliskim wkońcu to 5 lat", zapraszam na sylwka czy na karnawał odmaiwa "raczej nie" :/ Kobitki drogie poradzcie o co jej kaman ?

Gość próbuje zrobić z ciebie
przyjaciela co z oczywistych wzgledów sie nie udaje przynajmniej nie w tak krótkim czasie po rozstaniu jeżeli wyklucza możliwość powrotu nie pozwól na takie kontakty nic to nie daje a tylko przeszkadza w ulożeniu sobie normalnie życia zerwij wszelkie kontakty dla wlasnego dobra

Gość próbuje zrobić z ciebie
przyjaciela co z oczywistych wzgledów sie nie udaje przynajmniej nie w tak krótkim czasie po rozstaniu jeżeli wyklucza możliwość powrotu nie pozwól na takie kontakty nic to nie daje a tylko przeszkadza w ulożeniu sobie normalnie życia zerwij wszelkie kontakty dla wlasnego dobra

Zara bara bara masz świetną kumpelkę :D 🖐️ Pytanie powinno brzmieć o co mi chodzi ?

Gość Zara bara bara
Nio właśnie też mi się tak wydaję. Jak się zapytała czy mam już kogoś, to jej odpowiedziałem szczerze, że nie i narazie nie chcę bo to za krótko od naszego rozstania. Jednak jak usłyszała, że koleżanka, której ona nie zna zaprośiła mnie na sylwestra to zazdrość o mnie, aż z niej kipiała. Już sama nie wie czego chce, a ja nie chcę jej zranić idąc do innej,...czekam z nadzieją jak zbity pies :)

Gość gówniarstwo i tyle
albo sie rozstajecie albo sie widujecie cala sytuacja typowa dla gimnazjalistów

no to możesz tak tkwić przez wiele lat ... Twoja byłe dziewcze to typowy pies ogrodnika :O nie szkoda ci chłopie czasu tak czekać ? Rozejrzyj się wkoło i popatrz .... ile jest fajnych niuń ( samotnych ) na tym świecie :) Tylko przebierać i wybierać

Gość jestes uposledzony czy tylko
cofniety w rozwoju? co to u faceta ma znaczyc: cio, nio ? u dziewczyny swiadczy to o powaznej niedojrzalosci emocjonalnej (chyba ze pisze to na prawde jakas 13latka) ale u faceta? fluidu do twarzy juz uzywasz czy tylko narazie lakieru do paznokci?

Gość Zara bara bara
"jestes uposledzony czy tylko" ssij :) Wracając do tematu to samo jej powiedziałem, że to dziecinada, może po prostu, dam sobie na luz i będę żył swoim życiem, ona może potrzebuje trochę czasu żeby sobie wszystko poukładać w tej jej kobiecej główce :> Akurat tego, że wokół jest mnóstwo samotnych pięknych kobiet jest wokół nie musisz mi mówić oczy mam, ale tą z którą byłem pragnę :P

może po prostu, dam sobie na luz i będę żył swoim życiem, " i ty w to wierzysz ? :) ona może potrzebuje trochę czasu żeby sobie wszystko poukładać w tej jej kobiecej główce :>" na bank ona ma już poukładane w głowie :) czego dobitnym faktem jest traktowanie twojej osoby w koleżeńskich kategoriach :D

Gość Zara bara bara
Jasne człowieku, że wierzę a co mam zrobić? Przecież nie będę jej nekał telefonami, eskami, co mi to da, tylko da odwrotny efekt. To ona ma problem nie ja :> Nie ona to inna :) Wogóle ty mi coś piszesz a nie znasz tej panny, a mówisz co i jak :) Ale ja głupi jestem :P Czasem trzeba się przewrówcić żeby się nauczyć :)

To ona ma problem nie ja :> no nie koniecznie Tylko spójrz kto założył temat ;) W ogóle ty mi coś piszesz a nie znasz tej panny, a mówisz co i jak " jasne że nie znam ale stereotypy zachowań są identyczne :D Jak by jej zależało to by taki temat nie powstał ... a z drugiej strony jeśli się z tobą bawi , to po co ci taka baba ?

Gość Zara bara bara
Ona ma 22 lata 5 lat była ze mną :) nie wiem może chce kogoś innego, baby na siłę szukają dziury w całym. Może od dawna czekała na okazję, nadeszła więc skorzystala, żeby się uwolnić :>