Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skyyy

jak zlikwidować zołtawy odcień włosów

Polecane posty

Gość skyyy

Witam. Byłam wcozraj u fryzjerki wczensiej miałam pasemka brazowe wczoraj zrobiłm blon i gdzie niegdzie zmaiast blondu mma zołtawy odcien wrecz rudawy .. jak mzona sie tego pozbyc lub sprawic zeby te pasemka były poschodzace pod blond?

Gość Anq25
Kup sobie szampon silver i myj nim włosy, nabiorą platynowego odcienia....i zmień fryzjerkę!

Gość absolutnie nie
kup farbe loreal exelance popielaty blond, wyjdą na początku mysie,ale po 5-7 myciach wyjdzie jak na opakowaniu, a że to krem to nie zniszy ci włosów, ja miałm zółte kłaki jak kanarek(od blondu) a teraz już od roku mama naturalny jsny blond...nie bój się, kup

Gość ja stosuje szmopon koloryzujac
blond naturalny ( taki do 26 myc)

płukanka srebrna lub fioletowa [polecam srebrna] ok. 6 zł, wystarczy Ci na pół roku:) znajdziesz nawet w supermarkecie maseczki do blond włosów w saszetkach - likwidujące żółty odcień, jakieś 3 zł za 2 sztuki, raczej tylko w drogeriach szampony - też ma kilka do wyboru, cena najczęściej ok. 15-20 zł chyba najbardziej skuteczne są płukanki i tanie :) nie farbuj drugi raz, bo niszczysz włosy spróbuj najpierw płukanki/szamponu/maseczki