Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość erysiak

co robic??

Polecane posty

Gość erysiak

w wakacje na imprezie poznałam chłopaka, który odrazu wpadł mi w oko...zaczęliśmy tanczyć...i skończyło się tym, że wsadził mi język w usta...heh...i strasznie sie speszył bo po piosence szybko zwiał...2 miechy pozniej znow go zobaczylam na imprezce i postanowiłam, że podejdę do niego żeby wiedział jak bardzo mi sie podoba...podeszłam i zaczęliśmy tańczyć...on zaczął mnie przytulać i powiedział, że ślicznie pachne...ale potem i tak szybko zwiał...na ostaniej imprezce znów to ja podeszłam a on zatańczył ze mną i powiedział, że musi iśc co mnie okropnie wkurzylo...bo widzialam jak cala impreze z kolegami pil i lazil kolo mnie udajac ze mnie nie widzi... pod koniec imprezy do mnie przyszedl...był wstawiony ...poszlam z nim na dwor...szlismy tak az trafi.ismy na jakis przystanek...byl taki mily i wogole...i zaczeslismy sie calowac...i zaczal mi rozpinac kurtke...a ja powiedzialam, ze nie chce...a on na to że to nie o to mu chodzilo...i znow go cos strzelilo i powiedzial ze szybko musimy wracac...i sobie poszedl kurde,...nawt jego nr nie mam...pisalam do niego na nk...chcialam zagadac wiec napisalam...czy jest impra na sylwka...a on na to \'\'tak\'\'- to mnie dobiło..ja go nie rozumiem...pomocy:/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować