Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak dla zabawy

Opiszcie krótko każdy znak zodiaku wg swoich doświadczeń

Polecane posty

Gość tak dla zabawy

Baran - Byk - Bliźnięta - Rak - Lew - Panna - Waga - Skorpion - Strzelec - Koziorożec - Wodnik - Ryby - Możecie sobie skopiować znaki, żebyście nie musieli ich za każdym razem wypisywać :)

Gość Znaczek znaczek nieboraczek
Zaczne od tego ze ja jestem KOZIOROZCEM Baran - trudno powiedziec, chyba nie znam zbyt wielu Byk - dobre relacje (zarowno z kobietami jak i facetami) Bliźnięta - podobno ma dwie twarze i to chyba prawda, co do mnie osobiscie nigdy wiecej facetow spod tego znaku Rak - moja przyjaciolka jest Raczkiem, super sie dogadujemy, swietnie, co do facetow to tez ponoc idealny znak dla mnie Lew -raczej nie, jesli chodzi o zwiazek koza+lew odpada, za bardzo chca oboje rzadzic Panna - nie wiem, ale znam jednego milego chlopaka spod tego znaku;) wiec chyba ok Waga - nie dla mnie, spotykalam sie z 1 i nie wyszlo, tak wiec waga raczej nie pasuje Skorpion - bylam dlugo ze skorpionem, dobre relacje, dobrze sie dogadywaismy takze oceniam ok Strzelec - nie mialam doswiadczen raczej;) Koziorożec - koziorozec z koziorozcem absolutnie odpada! oboje zbyt uparci, chca wiesc prym w zwiazku Wodnik - nie wiem jak z facetami, moja sis jest wodnik i troche sie klocimy ale to chyba raczej z glupoty i przekory;p Ryby - podobno facet ryba jest super dla kobiety koziorozca, mialam szanse byc kiedys z jednym ryba, ale jakos sie nie zlozylo, ostatnio z innym, ale niestety za duza odleglosc:( a czuje ze byloby super, fajnie sie zaczelo

Gość Znaczek znaczek nieboraczek
Zaczne od tego ze ja jestem KOZIOROZCEM Baran - trudno powiedziec, chyba nie znam zbyt wielu Byk - dobre relacje (zarowno z kobietami jak i facetami) Bliźnięta - podobno ma dwie twarze i to chyba prawda, co do mnie osobiscie nigdy wiecej facetow spod tego znaku Rak - moja przyjaciolka jest Raczkiem, super sie dogadujemy, swietnie, co do facetow to tez ponoc idealny znak dla mnie Lew -raczej nie, jesli chodzi o zwiazek koza+lew odpada, za bardzo chca oboje rzadzic Panna - nie wiem, ale znam jednego milego chlopaka spod tego znaku;) wiec chyba ok Waga - nie dla mnie, spotykalam sie z 1 i nie wyszlo, tak wiec waga raczej nie pasuje Skorpion - bylam dlugo ze skorpionem, dobre relacje, dobrze sie dogadywaismy takze oceniam ok Strzelec - nie mialam doswiadczen raczej;) Koziorożec - koziorozec z koziorozcem absolutnie odpada! oboje zbyt uparci, chca wiesc prym w zwiazku Wodnik - nie wiem jak z facetami, moja sis jest wodnik i troche sie klocimy ale to chyba raczej z glupoty i przekory;p Ryby - podobno facet ryba jest super dla kobiety koziorozca, mialam szanse byc kiedys z jednym ryba, ale jakos sie nie zlozylo, ostatnio z innym, ale niestety za duza odleglosc:( a czuje ze byloby super, fajnie sie zaczelo

Baran -nerwowy choleryk Byk -miły ale znam też jednego skurwiela Bliźnięta -dziwadła Rak -szuje Lew -fajny Panna -takie trochę cioty Waga - miła,elegancka Skorpion -nie znam Strzelec - nerwowy Koziorożec -mądry,stanowczy Wodnik -buja w obłokach,miły marzyciel Ryby - cioty

Gość no okejjjjjj
Baran - uparty, tępy głupek Byk - chamski i wulgarny Bliźnięta - geje i lesbijki Rak - tchórz Lew - leniwy spioch Panna - stara panna Waga - nijaka Skorpion - dewiant seksualny Strzelec - nic ciekawego Koziorożec - smutny, uparty, pamiętliwy Wodnik - schizfreniczny, dziwny Ryby - oslizłe, tępe, puste

baran- rozgadany, przyjacielski, nieobiektywny byk- nie do dogadania się, specyficzny bliźnięta- niepokorny, zdradliwy, imprezowy typ rak- pewnosc siebie, wygadanie, impulsywnosc, robienie z igły widły:P lew- otwarty, towarzyski panna- nie mam dowiadcze waga- sumiennosc, wymądrzanie się:P skorpion- nie oceniam bo sama nim jestem strzelec- aktywny, dziwny typ:P koziorożec- maminsynek wodnik- bardzo śmiały i wygadany, aktywny ryby- trochę na uboczu trzymające się, indywidualiści

Gość Wadiskorpion
Jestem skorpionem i mam do was pytanie skorpiony. W necie znalazłem taki fragment na temat skorpionów: "Jego psychika to bardzo niestabilny obszar. Skorpion na zewnątrz zdaje się być spokojny i opanowany, natomiast w środku przechodzić może straszliwe burze. Posiada skłonność do maksymalizowania swoich przeżyć psychicznych. Dlatego niejednokrotnie dąży do najgłębszych emocji i uczuć. Często tworzy w swoim umyśle istne piekło, by poczuć, że żyje. W skrajnych przypadkach niestabilna psychika Skorpiona może go zaprowadzić do szpitala psychiatrycznego, gdyż przejawia skłonności do psychoz i paranoi."

Gość aha ii ach
Baran -prostolinijny, leniwy Byk -ma tendencję do tycia, bo lubi dobrze zjeść, ciepły fajny znak Bliźnięta -wredne, nie wiem dlaczego uważa się, że to dobry znak dla Wodnika, którym jestem Rak - kobiety to typowe matki-kwoki, a faceci porażka :o szuje totalne Lew -samouwielbiające się gnojki Panna -wie, jak dbać o swoje interesy, a na zewnątrz udaje "bo ja taka mala".... Waga -gospodarna, rozsądna Skorpion -wredny, uważający się za lepszego od innych Strzelec -nie znam chyba Koziorożec -humorzasty Wodnik -ja, "koń jaki jest każdy widzi" :D Ryby - w sumie niezły znak, trochę przesadzają z okazywaniem uczuć, robią to zbyt ostentacyjnie, nieco fałszywe

baran - dosc inteligentne ale tez niesmiale znaki zodiaku, maja zdolnosc chyba do zapamietywania wszystkiego na bierzaco- nie musze sie uczyc np byk - uparte osoby, ktorym wiecznie cos nie pasuje, szukaja dziury w calym, zazdrosne bliznieta - nie znam chyba rak - madre stworzenia, oczytane, mile i uczuciowe lew - bardzo pracowite osobki, z pasjami i zainteresowaniami ale chyba lubia skakac na boczek panna - zamknieci w sobie, nie pokazuja zbyt wiele uczuc waga - falszywe jak malo kto skorpion - wredne, ciezki charakter strzelec - ukrywa swoja 2ga twarz, jedno mowi drugie mysli, ale mozna z kims takim porozmawiac na kazdy temat koziorozec - chyba nie znam wodnik - tez nie wiem ryby - inteligentne, czule, bardzo kochliwe, utalentowane, kochaja zwierzeta, bujaja w oblokach