Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nokleem

Co myślec? Pomocy

Polecane posty

Witajcie, mam nadzieje ze mi troche pomożecie, boje sie ze moge być w ciązy, tydzien po okresie ktory byl 18 grudnia kochalismy sie z chlopakiem 3 dni bez zabezpieczenia, dodam ze mam raczej regularne cykle 28-29 dni... Wiem ze na jakeis testy czy inne badania jeszcze zdecydowanie za wczsnie, ale jesli ktoras z Was miala podobny problem to prosze o pomoc...

Gość Do nokleem
Jak tak dużo wątków będziesz zakładała, to się nie doczekasz odpowiedzi. Odświeżaj stary, a nie zakładaj ciągle nowy. Właśnie przed chwilą odpowiedziałam Ci na Twój post na zupełnie innym wątku. Chcesz być traktowana poważnie i chcesz uzyskać fachową odpowiedź - to pisz rozsądnie. Jeszcze raz powtórzę: jeśli się kochałaś i miałaś śluz wodnisty, albo ciągnący, to wzrasta prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, ale i tak myślę, że trzeba na spokojnie podejść do tematu... Jeśli w 10 dniu cyklu się kochałaś i zakładam, ze masz owulacje między 14 a 17 dc (przy cyklach 28-28 dniowych i fazie lutealnej 12-14 dniowej), to ryzyko jest (zawsze istnieje), ale bardzo niewielkie. Plemniki średnio żyją w sprzyjającym środowisku (czyli takim, gdzie jest dobry śluz) ok 72 godzin (3 doby). A patrząc na to, jak inne kobiety starają się o ciążę i zajść nie mogą... to naprawdę u Ciebie te szanse wyglądają blado....