Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkadiusz29

Moja dziewczyna nie ma znajomych. To dziwne. Chyba ja zostawie

Polecane posty

Gość arkadiusz29

Ma 30 lat, znam ja od 8 miesiecy.Jest piekna ,madra, wrazliwa kobieta ale zaskakuje mnie to, ze nikt do niej nie dzwoni, nie pisze, podczas Swiat Bozego Narodzenia jej komorka milczala ( oprocz smsa od brata). Dziwi mnie to ,ze taka kobieta nie ma zadnej osoby bliskiej.Faceci za nia sie ogladaja non stop. Ja zapoznalem ja z wieloma ludzmi a ona mnie z nikim.Jak ja wyjde raz na jakis czas z domu z kumplami, to ona zawsze siedzi w domu. Wiem, ze wyjde na idiote ale powaznie zastanawiam sie czy nie poszukac tak samo atrakccyjnej kobiety jak ona ale takiej ktora ma znajomych. Nie wyobrazam sobie zycia malzenskiego jednak z taka kobieta. Chcialbym ja zapytac czy ma jakichkolwiek znajomych ale mi jakos glupio.

Gość anooo
Nie rób z tego problemu, bo jeśli jest w podobnym wieku, jak Ty, to już bywa, że znajomości na jakieś wyjścia się urywają, bo rodziny, dzieci...A jest takim typem kobiety, że facet jej wystarcza

To może zapoznaj ją ze swoimi znajomymi? Ja poznałam znajomych mojego mężczyzny i patrząc na moje kontakty to wolę czasami spotkać się z jego znajomymi niż moimi. Tak w ogóle jakbyś ją zostawił, to okazałbyś się prawdziwym dupkiem!! :o

Gość gljser
heh zostaw ją- ja ją pocieszę jak taka piękna :D:D masakra z tobą człowieku:D:D

Gość nmhjhjk
ale z ciebie idiota.A nie pomyslales ze jej znajomi sie wykruszyli bo kazdy ulozyl sobie zycie???????/

Gość do mnie tłum pisał w święta
ale ja nikogo nie lubię :o

Gość Doktor Edward
Wydaje mi sie ze nie kochala sie z toba analnie