Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soczek wiśniowy

jest mi smutno bo jestem sama.

Polecane posty

bo ja wiem zwykłe dziewczyny niektóre miały uraz do facetów że wszyscy to świnie

Gość soczek wiśniowy
ja nigdy nie szukalam tak doslownie.

Gość soczek wiśniowy
ja nigdy nie szukalam tak doslownie.

a ja jestem sama i wcale nie jest mi smutno. wrecz przeciwnie. pomysl sobie ile jeszcze wspanialych rzeczy Cie czeka a na pewno usmiechniesz sie do swoich myslis i poczujesz sie lepiej:-) A jak Ci dalej bedzie smutno to pisz do mnie, bede ladowac pozytywnymi myslami:)

Gość 33lata
mam 33 laa i całe życie jestem sama, nawet sie jeszcze nie całowałam i co też mi smutno, ryczeć się chce, a wszyscy dokoła pytaja sie kiedy sobie kogoś znajdę, a ja jestem mała, gruba i brzydka i jeszcze do tego krucho z kasą, masakra

Gość roxen91
'samotność nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa' to siedzi w nas samych ;) tez jestem sama i co z tego, wiekszosci to nie obchodzi i najgorsze jest to ze mnie juz tez coraz bardziej to nie obchodzi, bo po co sie zamartwiac jak kobieta moze byc szczesliwa rowniez za singla ;p taka prawda, zycie jest za krotkie zeby sie tym martwic, wyjdzmy do ludzi!!! a niespodziewanie przyjdzie ten jedyny z najmniej oczekiwanej strony, tak mi zawsze powtarzali ;))))))) do góry głowy ludziska, samotnosc rowniez trzeba sobie cenic ;)