olafasola 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Lecze sie juz ponad trzy lata.,mam PCOS,jestem przed zabiegiem laparoskopi.Czy jest ktos w tej samej sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zawsze jest szansa Napisano Grudzień 30, 2009 Czytałam o wielu przypadkach, kiedy lekarze mówili, że kobieta nie ma szans na zajście w ciążę, a te starały się i 8 i 10 lat niejednokrotnie, po czym jak pogodziły się z myślą, że nie będą mogły mieć dzieci i odpuściły starania, a niejednokrotnie i adoptowały dzieci, okazywało się po kilku miesiącach, że zaciążyły... Może po prostu zbyt duży stres przeżywasz z powodu tego, że chcesz mieć dziecko.. i za bardzo się starasz? Odpuście sobie i po prostu cieszcie się sobą, zbliżeniem, kochajcie się, zamiast 'prokreować' i 'starać się'... i będzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahtk Napisano Grudzień 30, 2009 Zapraszamy do nowego forum!!! www.dzieciaczki.wxv.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach